Groenafval container huren? Bekijk hier het assortiment!

Groenafval container huren?

Een groenafval container huren is al mogelijk voor een goedkope all-in prijs. Het is aan te raden vooraf te bekijken wat voor soort container u nodig heeft.

Onder groenafval wordt verstaan alle afvalsoorten die vrijkomen bij het snoeien van planten en bomen. Hierbij mag maximaal 5% aanhangend zand en grond aanwezig zijn. De groenafval container kunt u huren voor verschillende formaat klussen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt een groenafval container huren in drie maten bij LogicWaste®: Container 3m3, 6m3 en 10m3.

Voldoet de groenafval container niet aan het soort afval dat u heeft? Maak dan gerust een keuze uit een van onze andere afvalcontainers. U kunt hieronder lezen welk soort afval u in de huur container van LogicWaste® kunt deponeren.

Heeft u enige twijfel of u een kliko of rolcontainer nodig heeft? Bekijk dan gerust onze mogelijkheden. Bent u op zoek naar een rolcontainer?

Wat mag u wel in de groenafval container afvoeren?

Bent u uw tuin aan het omspitten of heeft u veel groenafval? Dan kunt u ervoor kiezen om één of meerdere formaten groenafval containers bij LogicWaste® te huren. Een groenafval container kunt u gebruiken om de volgende materialen in af te voeren:

 • Bladeren
 • Bloemen
 • Coniferen
 • GFT-afval
 • Gras (geen graszoden)
 • Hooi en stro
 • Plantenresten
 • Slootvuil
 • Snoeiafval
 • Struiken
 • Struiken
 • Takken 

Wat mag u niet in de groenafval container afvoeren?

De volgende materialen mag u niet afvoeren in de groenafval container:

 • Bewerkt hout
 • Boomstammen dikker dan 50cm doorsnee
 • Glas
 • Graszoden
 • Hout
 • Overig afval
 • Papier
 • Plastic
 • Steen
 • Zand en grond

In de groenafval container mag geen afval anders dan groenafval en tuinafval zitten. Afvalstoffen zoals grond en hout mogen dus niet in de container gedeponeerd worden. Er zal helaas een toeslag doorberekend worden als er ander afval in de container wordt gevonden dan is toegestaan. U bent als huurder voor de inhoud van de afvalcontainer.

Groenafval container maten

De groenafval containers zijn verkrijgbaar in drie verschillende maatvoeringen:

Groenafval container 3m3

Groenafval container 6m3

Groenafval container 10m3

Bij een kleine verbouwing of opruiming in de tuin kunt u ervoor kiezen om de open 3m3 container te huren. Met een inhoud tot 4.000 liter is deze uitermate geschikt voor de kleinere klussen. Een open 6m3 groenafval container is nodig bij een middelgrote klus. Heeft u een grote klus in uw agenda staan dan raden we aan om een 10m3 container te huren. Deze variant is ook met deksels afsluitbaar verkrijgbaar.

Heeft u advies nodig over het formaat container of de afvalsoorten? Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en voorzien u graag van advies. Wij willen namelijk voorkomen dat u een te kleine afzetcontainer bij ons huurt. LogicWaste® is bereikbaar op telefoonnummer 088-5004100, of u kunt mailen naar info@logicwaste.nl

Indicatieve afmetingen 3m3 container : 2,55 x 1,85 x 1,10 meter (L x B x H).

We verzoeken u om rekening te houden met de ruimte die de chauffeur nodig heeft. U kunt daarvoor 2 parkeerplaatsen aanhouden.

Hoelang container huur

Als u bij LogicWaste® een afzetcontainer huurt kunt u hier maximaal 8 weken huurvrij gebruik van maken. Mocht u de container langer dan de 8 huurvrije weken nodig hebben, dan betaald u slechts € 5,- per week.

Goedkoopste groenafval container LogicWaste®

Bij LogicWaste® bent u aan het juiste adres voor de huur van een goedkope groenafval container. De prijs is afhankelijk van welk type en formaat container u kiest. Zo is een container voor puinafval goedkoper dan grofvuil. De prijzen op onze website van een afvalcontainer is een all-in prijs. Hiermee bedoelen we: inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en maximaal 8 weken huur. Uiteraard is de all-in prijs exclusief 21% BTW. Een toeslag zal doorberekend worden als de container bij inlevering niet aan de eerder genoemde voorwaarden voldoet.

Leveringstijden afvalcontainer LogicWaste®

Ons doel is om uw bestelde afvalcontainer de eerstvolgende werkdag uit te leveren. Om teleurstelling te voorkomen adviseren we u om uw opdrachten zo vroeg als mogelijk in te dienen bij ons.

Aanwezigheid bij plaatsing van afvalcontainer

We adviseren u om aanwezig te zijn bij de aflevering van de afvalcontainer(s). Hierdoor heeft u enige inspraak over de plek van de container, mocht de chauffeur uw aangegeven plek niet geschikt vinden. Aanwezigheid is echter niet verplicht. Let er wel op dat het verplaatsen van de container niet is toegestaan. Wilt u de container toch verplaatst hebben? Dan kunt u dit door ons laten verzorgen voor een meerprijs.

In welke gebieden levert LogicWaste® afvalcontainers?

LogicWaste® levert afzetcontainers en rolcontainers in verschillende types en formaten in de volgende gebieden: Westland, Haaglanden 3b gemeenten, Krimpenerwaard, Drechtsteden, Hoeksche Waard, Voorne Putten, West brabant, Goeree Overflakkee en Groot- Rotterdam.

Het beladen van de container

Het beladen van een 3m3 of 6m3 container heeft enkele belangrijke voorwaarden. U mag deze containers maximaal 15cm boven de rand beladen. Daarnaast let de chauffeur er streng op dat de belading niet voor gevaar kan zorgen voor medeweggebruikers of de chauffeur. Er mogen geen delen uitsteken aan de voorkant, achterkant of zijkanten. Bij een verkeerde belading zullen we kosten aan u doorberekenen.

Afhaalservice als uw groenafval container vol is

Is uw klus afgerond en is de container van 3m3, 6m3 of 10m3 vol? Laat deze dan gemakkelijk en snel afhalen via de online afhaalservice. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens invoeren en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Blijkt het dat u goedkoop en snel een extra afvalcontainer nodig heeft? Bekijk dan snel het gewenste formaat en type container huren via de website.

Waarom een container huren bij LogicWaste®?

LogicWaste® heeft als doel gesteld om op een milieuvriendelijkere manier afval in te zamelen en de Co2 uitstoot te verminderen. Als initiatief van samenwerkende, zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven doet ze haar uiterste best om ervoor te zorgen dat er maar één afvalinzamelaar in de straat nodig is. Draag u hier ook een steentje aan bij?

Uw afzetcontainer ook goedkoop, milieuvriendelijk en snel bestellen? Huur daarom een goedkope groenafval container bij LogicWaste®!

Heeft u nog andere vragen?

Raadpleeg dan onze pagina voor meest gestelde vragen.