Grofvuil container huren? Bekijk hier het assortiment!

Grofvuil container huren?

Er zijn veel verschillende soorten afvalcontainers te huur voor verschillende soorten klussen waaronder een grofvuil container. Als u afval wilt afvoeren is het belangrijk te achterhalen welke container u hiervoor kunt huren.

Onder grofvuil wordt verstaan gemengd sorteerbaar afval. De grofvuil container kan gehuurd worden voor kleine, middelgrote en grote klussen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt drie maten containers huren bij LogicWaste®: Container 3m3, 6m3 en 10m3.

Voldoet de grofvuil container niet aan het soort afval dat u heeft? Maak dan gerust een keuze uit een van onze andere afvalcontainers. U kunt hieronder lezen welk soort afval u in de gehuurde grofvuil container van LogicWaste® kunt deponeren.

Bent u op zoek naar een rolcontainer? Kijk dan gerust naar onze kliko of rolcontainers.

 

Wat mag u wel in de grofvuil container afvoeren?

Bent u uw huis of schuur aan het verbouwen of opruimen en wilt u zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk uw afval deponeren? Uiteraard is het belangrijk om te achterhalen welk afval u in de afzetcontainer mag deponeren en laten afvoeren. Onderstaand kunt u zien welke materialen afgevoerd mogen worden in de grofvuil container:

 • Fietsen
 • Gips
 • Hout
 • Kunstoffen
 • Metalen
 • Meubels
 • Papier/karton
 • Plastics
 • Puin, beton, stenen
 • Raambekleding
 • Sanitair
 • Sloop/afvalhout
 • Tegels
 • Tuinmeubels 

Wat mag u niet in de grofvuil container afvoeren?

Naast het afval dat u wel mag afvoeren is er ook bepaald afval dat u absoluut niet mag deponeren in de grofvuil container van LogicWaste®. Onderstaand afval mag u niet in de grofvuil container deponeren:

 • Asbest / asbest gelijkend materiaal
 • Autobanden
 • Chemisch afval
 • Dakleer
 • Kitspuiten
 • Koelkast
 • Spuitbussen
 • Verfblikken
 • Vetresten
 • Vriezers

Het is ten strengste verboden om asbest of asbest gelijkend materiaal in de container te deponeren. Het is aan te raden om een asbest inventarisatie onderzoek uit te laten voeren voordat u gaat verbouwen. De huurder is verantwoordelijk voor het materiaal dat wordt ingeleverd of wordt gedeponeerd in de afvalcontainer. Een toeslag wordt doorberekend als er verkeerd afval in de container wordt gevonden.

Heeft u toch enige twijfel of vragen over uw afvalsoort of welke afvalsoorten in de grofvuil container mogen? Dan kunt u gerust contact opnemen met LogicWaste® op telefoonnummer 088-5004100, of mailen naar info@logicwaste.nl

 

Grofvuil container maten

LogicWaste® heeft de afzetcontainers in drie verschillende maatvoeringen:

Grofvuil container 3m3

Grofvuil container 6m3

Grofvuil container 10m3

 

Er bestaan verschillende maten containers voor verschillende soorten klussen. Voor een kleine klus heeft u genoeg aan de huur van een 3m3 container. De 3m3 container mag tot 4.000 liter beladen worden met grofvuil. Heef u een middelgrote klus, kies dan voor de open 6m3 container. Bij grotere projecten kunt u vanzelfsprekend ook een grote container huren. De 10m3 grofvuil container is er ook in een met deksels afsluitbare variant.

Ons team zit klaar om u advies te geven over de maat die u nodig heeft voor een grofvuil container. Het zou namelijk zonde zijn wanneer u een te kleine afzetcontainer bij ons huurt. U kunt ons uiteraard bellen op telefoonnummer 088-5004100, of mailen naar info@logicwaste.nl

Indicatieve afmetingen 10m3 container : 3,90 x 1,85 x 1,40 meter (L x B x H).

 

Hoelang container huur bij LogicWaste®

U huurt uw afvalcontainer bij LogicWaste® voor een huurvrije periode van maximaal 8 weken. Na afloop van deze 8 huurvrije weken betaald u slechts € 5,- per week.

 

Goedkope grofvuil container LogicWaste®

Bij LogicWaste® kunt u de goedkoopste afvalcontainer huren. Uiteraard verschillen de prijzen wel per type en formaat container. Zo is een container voor houtafval veel goedkoper dan dakafval. De prijs van een afvalcontainer is een all-in prijs bij LogicWaste®. Dat wil zeggen: inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en maximaal 8 weken huur. De all-in prijs is exclusief 21% BTW. Een toeslag zal berekend worden als de afvalcontainer en het afval bij inlevering niet aan de voorwaarden voldoen.

 

Leveringstijden afvalcontainer LogicWaste®

Wij streven ernaar uw opdracht binnen 6-8 werkuren na uw bestelling uit te voeren. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis. Uiteraard willen wij u niet teleurstellen vandaar dat wij adviseren om uw opdrachten zo vroeg als mogelijk in te dienen bij ons.

 

Aanwezigheid bij plaatsen van een afvalcontainer

Aanwezigheid bij het plaatsen van een afvalcontainer is niet noodzakelijk maar wij adviseren het wel. De chauffeur zal een geschikte plek uitzoeken als de door u opgegeven plaatst niet beschikbaar is. Als u aanwezig bent heeft u hier nog inspraak in. Verplaatsing van de container is niet toegestaan tenzij u ons dat laat verzorgen. Wij zijn dan genoodzaakt om €120 bij u in rekening te brengen.

 

In welke gebieden levert LogicWaste® afvalcontainers?

LogicWaste® levert afzetcontainers en rolcontainers in verschillende types en formaten in de volgende gebieden: Westland, Haaglanden 3b gemeenten, Krimpenerwaard, Drechtsteden, Hoeksche Waard, Voorne Putten, West brabant, Goeree Overflakkee en Groot- Rotterdam.

 

Is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een container?

Raadpleeg altijd vooraf uw gemeente. Echter is een vergunning in de meeste gevallen niet nodig. Het kan wel lokaal voorkomen dat een gemeente dit wel van u eist. LET OP: de gemeente kan precariorechten hanteren, de kosten hiervoor verschillen per gemeente.

 

Hoe hoog mag de container worden beladen?

U mag de containers van 3m3 en 6m3 maximaal 15cm boven de rand beladen waarbij wel opgelet moet worden dat het geen gevaarlijke situaties oplevert voor onze chauffeurs en medeweggebruikers. Delen die uitsteken naar voren, achteren of de zijkant zijn absoluut NIET toegestaan. Als de container door (verkeerde) belading niet op een veilig manier vervoerd kan worden dan zullen aan u kosten doorberekend worden.

 

Afhaalservice als uw grofvuil container vol is

LogicWaste® biedt ook een afhaalservice aan wanneer uw container van 3m3, 6m3 of 10m3 vol is. Dit kunt u kunt gemakkelijk en snel via de online afhaalservice regelen. Zodra u uw gegevens heeft ingevoerd nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Merkt u dat u toch meer afval heeft dan verwacht dan kunt u nogmaals het gewenste formaat en type container huren via de website van LogicWaste®.

 

Waarom een container huren bij LogicWaste®?

LogicWaste® is een initiatief van samenwerkende, zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven, en doet haar best om ervoor te zorgen dat er maar één afvalinzamelaar in de straat nodig is. Met uiteindelijke doel op een milieuvriendelijkere manier afval in te zamelen en de Co2 uitstoot te verminderen met 25%.

De voordelen van LogicWaste®
✓Goedkoopste afvalcontainer van Nederland;

✓Maximaal 8 weken huurvrij na plaatsing, daarna slechts € 5,- per week;

✓Containers worden de volgende werkdag geleverd, tenzij anders overeengekomen;

✓Snel en gemakkelijk betalen via iDeal;

✓Co2 uitstoot vermindering met 25%;

✓Geen verrassingen achteraf.

Uw afzetcontainer ook goedkoop, milieuvriendelijk en snel bestellen? Huur daarom vandaag nog een goedkope grofvuil container bij LogicWaste®!

Heeft u nog andere vragen?

Raadpleeg dan onze pagina voor meest gestelde vragen.