Afzetcontainers

Heeft u afval doordat u bezig bent met een verbouwing of sloop? En past al dit afval niet in uw gewone container? Dan is het huren van een afzetcontainer iets voor u. Wanneer u een afzetcontainer huurt, kunt u al het afval van uw verbouwing of sloop kwijt. LogicWaste® helpt u graag bij het kiezen en leveren van uw afzetcontainer.

Een uitgebreid assortiment

U kunt met al uw soorten afval bij LogicWaste® terecht. Wij hebben een afzetcontainer voor: bouw- en sloopafval, puin, houtafval, groenafval, dakafval en schone grond. Meer informatie over de verschillende soorten containers kunt u vinden op de productpagina’s van de verschillende containers. Op deze pagina vindt u de soorten afzetcontainers. Door op een specifieke container te klikken vindt u meer informatie zoals de inhouden en prijzen.

Welke maat kiest u?

Welke afmeting afzetcontainer u moet kiezen is afhankelijk van de verbouwing of sloop waar u aan gaat beginnen of mee bezig bent. Bij het opruimen van een zolder, schuur of kleine verbouwing zou een container van 3m3 moeten volstaan. Maar gaat u een woon- of badkamer verbouwen is het verstandig een grotere container te kiezen van 6m3. Wanneer u meerdere kamers gaat verbouwen is het verstandig een container te kiezen van 10m3.

Waarom u de container bij ons moet huren

LogicWaste® is een initiatief van samenwerkende, zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven. Ons streven is om naast afval te scheiden, ook milieuvriendelijk afval in te zamelen. Er zijn veel afvalinzamelingsbedrijven, dit zorgt er soms voor dat er in een straat meerdere bedrijven actief zijn om uw container op te halen. Dit zorgt voor veel onnodige co2 uitstoot. Wij werken samen met aangesloten partners, zodat er in een straat maar een afvalinzamelaar rijdt, hierdoor wordt de Co2 uitstoot verminderd met 25%.

Snelle levering en lage prijzen

LogicWaste® hanteert de laagste tarieven van Nederland. Een afzetcontainer is nergens goedkoper dan bij ons. U kunt de betaling heel makkelijk regelen via iDeal, hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan achteraf.  Wij zorgen voor een snelle levering als u bij ons een afzetcontainer huurt. In principe wordt de container de volgende werkdag na betaling geleverd. Wanneer u de container op een andere dag geleverd wilt hebben, kunt u dit aan ons aangeven, dan leveren wij de container op de door u gewenste dag. Wanneer de container geleverd is, mag de container 8 weken huurvrij blijven staan. Na deze 8 weken betaalt u slechts €5 per week!

Huur nu uw afzetcontainer bij LogicWaste®!

Uw afzetcontainer ook goedkoop, milieuvriendelijk en snel bestellen? Doe dit dan bij LogicWaste®. U kunt alle soorten afzetcontainers bovenaan deze pagina vinden en eenvoudig huren door ze in de webshop te bestellen. Bestel daarom vandaag nog uw afzetcontainer bij LogicWaste®!