Afzetcontainer huren?

Als u een verbouwing op het programma heeft staan, dan raden we u aan om een afzetcontainer te huren. Dit type afval mag namelijk niet in uw gewone container. Wanneer u een afzetcontainer huurt, kunt u zelf een soort container kiezen voor elk type afval. LogicWaste® helpt u graag bij het kiezen en leveren van uw afzetcontainer.

Afzetcontainer huren: Ruim assortiment

U kunt met al uw soorten afval bij LogicWaste® terecht. Wij hebben een afzetcontainer voor: bouw- en sloopafval, puin, houtafval, groenafval, dakafval en schone grond. Meer informatie over de verschillende soorten containers kunt u vinden op de productpagina’s van de verschillende containers. Op deze pagina vindt u de soorten afzetcontainers. Door op een specifieke container te klikken vindt u meer informatie zoals de inhouden en prijzen.

Welke maat kiest u?

Welke maat afzetcontainer u moet huren is afhankelijk van de verbouwing of sloop waar u aan gaat beginnen of mee bezig bent. Bij het opruimen van een zolder, schuur of kleine verbouwing zou een container van 3m3 moeten volstaan. Maar gaat u een woon- of badkamer verbouwen is het verstandig een grotere container te kiezen van 6m3. Wanneer u meerdere kamers gaat verbouwen is het verstandig een container te kiezen van 10m3.

Waarom kiezen voor LogicWaste?

LogicWaste® is een initiatief van samenwerkende, zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven. Ons streven is om naast afval te scheiden, ook milieuvriendelijk afval in te zamelen. Er zijn veel afvalinzamelingsbedrijven, dit zorgt er soms voor dat er in een straat meerdere bedrijven actief zijn om uw container op te halen. Dit zorgt voor veel onnodige co2 uitstoot. Wij werken samen met aangesloten partners, zodat er in een straat maar een afvalinzamelaar rijdt, hierdoor wordt de Co2 uitstoot verminderd met 25%.

Afzetcontainers: Snelle levering en lage prijzen

LogicWaste® hanteert de laagste tarieven van Nederland. Een afvalcontainer is nergens goedkoper dan bij ons. U kunt de betaling heel makkelijk regelen via iDeal, hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan achteraf.  Wij zorgen voor een snelle levering als u bij ons een afzetcontainer huurt. In principe wordt de container de volgende werkdag na betaling geleverd. Wanneer u de container op een andere dag geleverd wilt hebben, kunt u dit aan ons aangeven, dan leveren wij de container op de door u gewenste dag. Wanneer de container geleverd is, mag de container 8 weken huurvrij blijven staan. Na deze 8 weken betaalt u slechts €5 per week!

 

Veel gestelde vragen over containers

Heeft u nog prangende vragen waarmee u niet direct mee uit de voeten kunt? We hebben een speciale FAQ-pagina opgericht om u te voorzien van de meest voorkomende vragen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op de afvalcontainer die u kunt bestellen.

 

Huur nu uw afzetcontainer bij LogicWaste®

Uw afzetcontainer ook goedkoop, milieuvriendelijk en snel huren? Doe dit dan bij LogicWaste®. U kunt alle soorten afzetcontainers huren welke u bovenaan deze pagina kunt vinden. Bestel daarom vandaag nog uw afzetcontainer bij LogicWaste®!