Puinbak bestellen? Bekijk hier het assortiment!

Puinbak online bestellen?

Gaat u binnenkort bouwen en verwacht u dat dit veel afval oplevert? Dan is het aan te raden om een puinbak te huren bij LogicWaste. U hoeft met een puinbak niet meer heen en weer te rijden naar de afvalstortplaats, u kunt namelijk eenvoudig uw afval verzamelen in de container die we voor uw huis plaatsen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om een puinbak te huren bij LogicWaste? Op deze pagina geven we u alle informatie die u nodig heeft.

Kies de puinbak die u nodig heeft!

Een puincontainer kunt u eenvoudig huren in onze webshop. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste container kiezen. Wanneer u een puinbak gaat huren kunt u kiezen uit verschillende soorten containers. De puinbak die u kiest, heeft voornamelijk te maken met uw afval. Wanneer u bijvoorbeeld veel houtafval heeft, kunt u één van de containers huren die geschikt zijn voor houtafval. Daarnaast kunt u ook containers huren die we u speciaal aanbieden voor puinafval. Op de productpagina’s vindt u alle soorten afval die we in kunnen zamelen.

Oog voor het milieu

Bij LogicWaste vinden we het milieu belangrijk. Daarom kiezen we ervoor om slimme logistiek in te zetten tijdens onze werkzaamheden. Dit houdt in dat we niet met veel andere afvalverzamelaars in uw straat rijden. Samen met onze partners verdelen we de ritten. Hierdoor rijdt iedere afvalinzamelaars in een vooraf bepaald gebied. We rijden dus niet in dezelfde straat. Dit zorgt ervoor dat we 25% minder Co2 uitstoten en dat is goed voor het mileu.

Snelle levering van de puinbak

Wanneer u een puinbak bij LogicWaste besteld, zullen we deze de volgende dag bij u leveren. Heeft u liever een andere datum en/of tijdstip? Geef dit dan aan ons door. We bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn om de container bij u af te leveren. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn als wij de container komen afleveren, u kunt tijdens het bestelproces namelijk zelf aangeven wat de locatie moet zijn voor de afzetcontainer.

Eenvoudig en snel bestellen

Huurt u een puinbak bij LogicWaste? Dan mag deze 8 weken bij u blijven staan. Uiteraard kunt u de container ook eerder op laten halen. Wilt u de een puinbak langer huren dan 8 weken? Dan bent u hier slechts €5 extra per week voor kwijt. Op deze manier maken we het u zo eenvoudig mogelijk om een puinbak te bestellen bij LogicWaste.

Bestel een puinbak bij LogicWaste en profiteer van veel voordelen!

Wilt u een puinbak huren bij LogicWaste? Dan profiteert u van lage prijzen. Voor een laag bedrag kunt u al gebruik maken van een container die wij bij u komen plaatsen en ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het puin in de bak plaatsen en contact met ons opnemen als u wilt dat wij de puinbak komen ophalen.