De goedkoopste afvalcontainer vind je hier!

Bent u op zoek naar de goedkoopste afvalcontainer van Nederland die u kunt huren voor verschillende soorten afval? Dan bent u bij LogicWaste aan het juiste adres. We bieden u op milieuvriendelijke wijze de mogelijkheid aan om een afvalcontainer bij ons te huren. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om bij LogicWaste een afvalcontainer te huren? Op deze pagina geven we u meer informatie!

Welke soorten afvalcontainers zijn er?

Bij LogicWaste kunt u kiezen uit twee hoofdcategorieën afvalcontainers: rolcontainers en afvalcontainer. Rolcontainers kunt u huren voor uw dagelijkse afval zoals restafval en papier. Wij komen dan op een afgesproken frequentie de rolcontainer bij u ledigen. U heeft hier de keuze uit één keer per week, twee keer per maand en één keer per maand. Wanneer u een rolcontainer gaat huren heeft u de keuze uit verschillende inhouden. We helpen u graag om hierin de juiste keuze te maken zodat de container genoeg ruimte biedt voor al uw afval.

Kies de container die bij uw afval past

Naast een rolcontainer kunt u er ook voor kiezen om de goedkoopste afvalcontainer bij ons te huren. Deze containers worden vaak gebruikt als er een verbouwing plaatsvind waarbij veel afval ontstaat. Ook hier heeft u weer de keuze uit verschillende formaten van containers. Daarnaast hebben we voor allerlei soorten afval containers die u kunt huren. Hierbij kunt u denken aan bouw- en sloopafval, houtafval, groenafval, puinafval, dakafval, grofvuil en schone grond. Op de speciale pagina voor afzetcontainers vindt u een overzicht van alle soorten afval waarvoor u een afzetcontainer kunt huren bij LogicWaste.

Co2 uitstoot verminderen met 25%

afvalcontainer huren

Wilt u de goedkoopste afvalcontainer huren? Doe dit dan bij LogicWaste. Naast een lage prijs, hebben we ook een oog voor het milieu. We proberen namelijk zo min mogelijk Co2 uit te stoten. Dit doen we door nauw samen te werken met onze partners. We besteden namelijk ritten aan elkaar uit. Door dit te doen hoeven we niet in hetzelfde gebied als onze partner te rijden, dit scheelt ons en onze partners een hoop kilometers en dus uitstoot van Co2. Door dit te doen kunnen we onze uitstoot verminderen met 25%.

We helpen u graag

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van LogicWaste? Stel deze aan onze klantenservice. Ons team staat voor u klaar om u verder te helpen met uw vraag. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Naast contact opnemen via ons contactformulier, zijn we ook telefonisch en per mail bereikbaar. We helpen u dan ook graag op de manier die u prettig vindt om de juiste en goedkoopste afvalcontainer te huren.

Bestel vandaag nog een goedkoopste afvalcontainer

Ondanks dat wij u de goedkoopste afvalcontainer bieden, doen wij geen concessies op de kwaliteit van onze rol- en afzetcontainers. Daarbij profiteert u ook van een snelle levering. We bezorgen namelijk een afvalcontainer die u vandaag heeft besteld, de volgende werkdag al bij het door u opgegeven adres. Bekijk daarom snel de mogelijkheden die er zijn om de goedkoopste afvalcontainer te huren bij LogicWaste en bestel vandaag de afvalcontainer.