Wil u een grote container huren? Bekijk het aanbod!

 

Komt er een verbouwing aan? Dan wilt u waarschijnlijk ook een grote container huren zodat u de container niet te vaak hoeft te laten legen. LogicWaste® is de leverancier voor uw containers. We verhuren containers in alle soorten en maten voor zowel grote als kleine verbouwingen. We helpen u graag met het maken van de keuze voor het soort container die bij uw verbouwing past.

Containers voor elk soort afval

LogicWaste® heeft containers voor alle soorten afval. U vindt bij ons containers voor: bouw- en sloopafval, puin, houtafval, groenafval, dakafval en schone grond. U kunt een grote container huren wanneer u veel afval heeft, dit zijn afzetcontainers. De afmetingen en inhouden van de afzetcontainers verschillen per afvalverwerker.

Afval scheiden is waardevol – Grote container huren

Afval heeft in veel gevallen nog waardevolle stoffen die hergebruikt kunnen worden. Soms volledig, soms maar een onderdeel. Door afval te scheiden kunnen deze stoffen hergebruikt worden. Hierdoor hoeven stoffen niet opnieuw gewonnen te worden. Door afval te scheiden, levert u dus een bijdrage aan het milieu. Om deze reden kunt u verschillende grote containers huren bij LogicWaste®.

Waarom kiest u voor LogicWaste®?

LogicWaste® is een initiatief van samenwerkende en zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven. Het bedrijf wordt gerund door specialisten, op het gebied van afvalinzameling,

container huren

open 4m3 portaal

verwerking en recycling, die al jaren actief zijn in de branche. We streven ernaar om naast afval te scheiden, ook milieuvriendelijk afval in te zamelen. In een straat zijn soms verschillende bedrijven actief om afval in te zamelen. Dit zorgt ervoor dat er meerdere inzamelaars door een straat rijden, terwijl ook één bedrijf dit zou kunnen doen. Wanneer er maar één inzamelaar door de straat rijdt, is er minder onnodige CO2-uitstoot. Door dit te doen wordt de totale CO2-uitstoot tijdens onze werkzaamheden met 25% verminderd.

Hoeveel kost het huren van een container?

LogicWaste® hanteert de laagste tarieven van Nederland. Wilt u een grote container huren? Dan kan dit nergens anders goedkoper dan bij ons. Alle betalingen zijn te regelen via iDeal, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan achteraf. De levering van uw container is altijd de volgende werkdag, tenzij het anders overeengekomen is met u. Voor het plaatsen van een container heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Lokaal kan het voorkomen dat een gemeente toch een vergunning eist, het is daarom verstandig om de gemeente vooraf hierover te raadplegen. Een gemeente kan daarnaast ook precariorechten hanteren. Precariorechten zijn een belasting die aan de gemeente moet worden betaald voor het benutten van openbare plekken. De kosten hiervoor verschillen per gemeente.

Huurt u een grote container?

Wilt u een grote container huren? Dit kunt u snel en eenvoudig doen in onze webshop. Zodra u de container heeft besteld, wordt deze de volgende werkdag nog bij u geleverd. Heeft u nog vragen of persoonlijk advies nodig? Dan kunt u ze altijd stellen door te mailen naar info@logicwaste.nl of te bellen naar: 088-5004100. We helpen u graag verder!