Containerverhuur

Containerverhuur

Bent u geïnteresseerd in het huren van een container? Dan bent u bij LogicWaste® aan het juiste adres. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven die op het gebied containerverhuur actief zijn, is onze milieuvriendelijke en kostenbesparende manier van werken. Zo stoten wij 25% minder C02 uit tijdens onze werkzaamheden doordat we niet onnodig in dezelfde straat rijden als die van onze partners. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van containerverhuur bij LogicWaste®? Lees dan snel verder!

Een milieuvriendelijke werkwijze

Wist u dat er in een straat, soms tot wel tien afval inzamelaars per dag afval komen inzamelen? Dit levert niet alleen onnodig hoge kosten op, maar is ook slecht voor het milieu. Bij LogicWaste ® hebben wij hier een oplossing voor bedacht en zamelen wij afval op milieuvriendelijke wijze afval in.

Scherpe prijzen

Wij zijn per aansluiting op zoek gegaan naar aangesloten partners die al in dat (specifieke) gebied actief zijn. Op deze manier zorgen we ervoor dat we het milieu minder belasten en onnodige kosten vermijden. Dit is ook terug te zien in het containerverhuur prijsniveau voor u als klant. Want hoe meer (onnodige) kosten wij kunnen vermijden, des te scherper zijn de prijzen!

Moet ik een vergunning aanvragen voor het laten plaatsen van een container?

Voor het plaatsen van een container is meestal geen vergunning nodig. Dit is echter makkelijk na te vragen bij uw gemeente. Zij zouden echter wel precariorechten kunnen hanteren. De kosten hiervan verschillen per gemeente. Controleer daarom vooraf hoe dit bij uw gemeente zit!

U kunt eenvoudig een container huren op onze website! – Containerverhuur

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze containers, is een container eenvoudig te huren op onze website. U kunt uw bestelling betalen via de meest gebruikte betalingsmogelijkheid: iDeal. Zodra u de bestelling heeft geplaatst, doen wij er alles aan om de container binnen één werkdag bij u te leveren.

Moet ik aanwezig zijn bij het afleveren van de container?

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn bij de levering van uw container. Het is echter wel aan te raden om aanwezig te zijn, als u zeker wilt zijn dat de container op de juiste plek wordt geplaatst. Mocht de gewenste locatie niet beschikbaar zijn en u bent niet aanwezig, dan kiest onze chauffeur de volgende beste locatie uit voor de container.

Overige vragen

Heeft u nog overige vragen wat betreft onze containerverhuur, dan verwijzen wij u door naar onze FAQ-pagina. Hier staan de meest gestelde vragen met antwoorden voor u op een rij. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij nemen uw vraag dan zo snel mogelijk in behandeling. Ook voor persoonlijk advies wat betreft onze containerverhuur kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

LogicWaste®, de nummer één in containerverhuur!

LogicWaste® is de nummer één als het gaat om containerverhuur. Binnen 5 minuten heeft u uw container besteld, bespaart u kosten én bent u wegens onze slimme logistiek ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Samen dragen wij op deze manier bij aan een groene toekomst.

Heeft u al een container besteld bij LogicWaste®?