Kliko huren of kopen? Bekijk onze goedkope kliko’s!

Een kliko huren of kopen? Wilt u een kleine vuilcontainer voor buiten gaan huren of kopen en bent u op zoek naar een aanbieder die dit op een milieuvriendelijke manier voor u kan regelen? Dan bent u bij LogicWaste® aan het juiste adres, wij verzorgen namelijk op een veel efficiëntere manier het inzamelen van afval. Dit doen wij door onze logistiek op een slimme manier in te zetten. Daarnaast kunnen wij uw kleine vuilcontainer op een voordelige manier voor u ledigen omdat wij verschillende abonnementsvormen aanbieden, zo heeft u altijd een oplossing op maat. Op deze pagina geven wij u alle informatie over hoe u bij ons een kliko kunt huren tegen een scherpe prijs en op een manier die minder belastend is voor het milieu. Lees daarom snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor iedere situatie, zowel zakelijk als particulier.  


Kliko huren: Het milieu minder belasten

Het zal u vast weleens opgevallen zijn: veel verschillende afvalinzamelaars die in dezelfde straat afval ophalen.  Dat is slecht voor het milieu en eigenlijk ook onnodig, vinden we bij LogicWaste® in ieder geval. Daarom hebben we een oplossing voor dit probleem bedacht waardoor we op een efficiëntere manier afval kunnen inzamelen die tevens beter voor het milieu is. Samen met onze partners bekijken we namelijk waar welke partij het meeste afval ophaalt. Aan de hand hiervan worden nieuwe klanten ingedeeld bij ons of één van onze partners. Hierdoor zorgen wij voor minder belasting op de wegen en tegelijkertijd een lagere Co2 uitstoot. Zo kunt u met een gerust hart een kliko huren of kopen bij ons. 

U heeft bij LogicWaste® veel keuze – Kliko voor buiten

Kiest u voor een kliko huren bij LogicWaste® dan heeft u de keuze uit verschillende soorten. Verder kunt u ook een geschikte kliko kopen. Uiteraard zijn deze ook geschikt voor buiten. We vertellen u graag alles over de voordelen van een kliko huren of kliko kopen. Lees dus gauw verder!

Niet ieder soort afval mag in een kliko

Wanneer u kiest voor een kliko kopen bij LogicWaste® dan raden we aan om goed te kijken welke soort afval hierin mag. Er zijn namelijk een aantal soorten afval die u niet in een container mag plaatsen. Dit zijn bijvoorbeeld afvalsoorten die asbesthoudend of milieugevaarlijk zijn. Het is streng verboden om dit in een kliko te stoppen. Heeft u toch dergelijke soorten afval die u kwijt wilt? Hiervoor kunt u geen kliko kopen of kliko huren. Wel kunt u dan contact met ons opnemen.

Wij geven u de juiste instructies om het afval kwijt te raken. Wraden u aan dit altijd op deze manier te doen, zodat u een heleboel onnodige kosten kunt besparen.  

Een kliko kopen bij veel afval

Zelfs wanneer u een grotere kliko koopt bij LogicWaste® dan dat u in eerste instantie van plan was, kan het zo zijn dat u toch meer afval heeft dan dat er in de kleine vuilcontainer past. Een kliko kopen kan namelijk alleen in het formaat van 240 liter. In dat geval kunt u contact met ons opnemen voor een extra lediging. Daarnaast kunnen wij ook extra afval meenemen tijdens het ledigen, indien u een rolcontainer heeft gehuurd.

Mocht dit structureel voorkomen dan kunt u ervoor kiezen om de inhoudsmaat van uw afvalbak te wijzigen of te kiezen voor een andere abonnementsvorm voor uw kliko huren. Bij een andere abonnementsvorm kunt u dan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende ledigingfrequenties. Dit zijn de Royal en Premium abonnementen. 

Wij ledigen ook uw eigen kliko

Heeft u zelf al een container of een kliko buiten staan en wilt u dus geen kliko kopen maar deze alleen laten ledigenDan kunt u ook gebruik maken van de diensten van LogicWaste®. Wij ledigen die namelijk ook wanneer u deze zelf al heeft aangeschaft.

U kunt in dit geval bij het uitkiezen van uw abonnement kiezen tussen de volgende soorten:
✅Basic
✅Basic+
✅Premium.

Deze kunt u gemakkelijk afsluiten via onze website. Daarnaast kunt u ook meerdere kliko’s per adres laten ledigen. In principe kunt u zoveel kliko’s laten ledigen als u zelf wilt. Zolang de inhoudsmaat binnen de abonnementsvorm past is dit voor LogicWaste® geen enkel probleem. 

Verschillende soorten containers

Naast de mogelijkheid tot een kliko kopen of kliko huren hebben we bij LogicWaste ook andere soorten containers. Bij het huren van een afvalcontainer kunt u eveneens kiezen uit verschillende opties. Allereerst moet u bepalen voor welk soort afval u een afvalcontainer wilt gaan huren. Het is namelijk zo dat niet iedere soort afval zomaar in één container geplaatst mag worden. Het is daarom goed om vooraf zorgvuldig te bepalen welke hoeveelheid afval u verwacht.

Daarnaast kunt u bij iedere container kiezen uit verschillende maten. We wij adviseren u om altijd een iets grotere maat te huren dan dat u in eerste instantie verwacht nodig te hebben. Onze ervaring is dat er bijvoorbeeld bij een verbouwing meer afval ontstaat dan dat er in eerste instantie verwacht werd. Houdt hier dus rekening mee.

Onze overige producten vindt u hier: Container huren

Korting bij abonnement

Wanneer u ervoor kiest om een rolcontainer in te huren heeft u verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Allereerst kunt u ervoor kiezen om restafval of papier en karton op te laten halen door LogicWaste®. Uiteraard kunt u ook voor beide mogelijkheden kiezen, een bedrijf heeft namelijk vaak beide soorten afval.

Verder kunt u kiezen uit het aantal keer dat wij de afvalbak die u gaat huren komen ledigen. U kunt kiezen uit één keer per week, één keer per twee weken en één keer per maand. Wegens transportefficiëntie kunnen wij helaas niet eens per drie weken uw afvalbak komen ledigen. Een andere optie waar u uit kunt kiezen is: een kliko kopen of kliko huren.

Wilt u een kliko kopen dan krijgt u 5% korting op het door u gekozen abonnement! De laatste keuze die u kunt maken is om per kwartaal of per jaar te betalen wanneer u kiest voor een kliko huren. Als u ervoor kiest om het abonnement per jaar te betalen ontvangt u van ons ook nog eens 10% korting op uw abonnement. 

Snelle levering

Kliko hurenHeeft u bijvoorbeeld een afzetcontainer gehuurd en zit deze vol? Dan wilt u waarschijnlijk direct een andere afzetcontainer bij LogicWaste® huren. U kunt gemakkelijk gebruik maken van onze afhaalserviceWij adviseren u altijd om zo snel mogelijk een nieuwe afzetcontainer aan te vragen bij ons. Wij doen ons best om binnen 6-8 werkuren uw aanvraag te verwerken, zodat wij het nieuwe product zo snel mogelijk bij u kunnen afleveren. Uiteraard nemen wij contact met u op zodra wij een definitieve aflevertijd en datum weten, zodat we dit met u kunnen afstemmen. 

Beschadiging of verlies?

Heeft u een kliko gekocht of gehuurd? Het kan zijn dat deze beschadigt of zoekraakt. In beide gevallen wordt er door LogicWaste® gekeken waar de fout ligt. Het kan namelijk ook zo zijn dat de schade is ontstaan tijdens het ledigen en de verantwoording dus bij LogicWaste® ligt. In dit geval zullen wij op onze kosten voor u de kleine vuilcontainer repareren of vervangen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de schade door toedoen van de huurder is ontstaan, dan zullen wij hier helaas kosten voor in rekening moeten brengen. 

Kies voor een milieuvriendelijke manier van afval inzamelen

Wilt u gebruik maken van één van de producten van LogicWaste® en kiest u dus ook voor een milieuvriendelijke manier van afvalinzameling? Dan kunt u op onze website eenvoudig diverse abonnementsvormen afsluiten. Het kan ook zijn dat nog niet alles duidelijk is en dat er nog een aantal vragen overblijven. In dat geval adviseren wij u contact met ons op te nemen via de contactpagina op de website. Bij LogicWaste® kiezen wij voor afvalverwerking waarbij we 25% minder Co2 uitstoot produceren en u zelf kunt kiezen hoeveel u betaald.