Kliko huren of kopen? Bekijk onze goedkope kliko’s!

 

Een kliko huren of kopen? Wilt u een kliko voor buiten gaan huren of kopen en bent u op zoek naar een aanbieder die dit op een milieuvriendelijke manier voor u kan regelen? Dan bent u bij LogicWaste® aan het juiste adres, wij verzorgen namelijk op een veel efficiëntere manier het inzamelen van afval. Dit doen wij door logistiek op een slimme manier in te zetten. Daarnaast kunnen wij uw kliko die u kunt huren ook nog eens op een voordelige manier voor u ledigen doordat wij verschillende abonnementsvormen aanbieden die erg voordelig zijn. Op deze pagina geven wij u allerlei informatie over hoe u bij ons een kliko kunt huren tegen een scherpe prijs en op een manier die minder belastend is voor het milieu. Leest u daarom snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie, zowel zakelijk als particulier. 

Onze overige producten vindt u hier: Container huren

Minder het milieu belasten – kliko huren

Het zal u vast weleens opgevallen zijn: veel verschillende afvalinzamelaars die in dezelfde straat afval ophalen.  Dit is slecht voor het milieu en eigenlijk totaal onnodig, dat vinden we bij LogicWaste® ook. Daarom hebben we een oplossing voor dit probleem bedacht waardoor we op een efficiëntere manier die beter voor het milieu is afval kunnen inzamelen. Samen met onze partners bekijken we namelijk waar welke partij het meeste afval ophaalt, aan de hand hiervan worden nieuwe klanten ingedeeld bij ons of één van onze partners. Hierdoor zorgen wij voor minder belasting op de wegen en tegelijkertijd minder Co2 uitstoot.

U heeft bij LogicWaste® veel keuze – Kliko voor buiten

Als u een kliko gaat huren bij LogicWaste® heeft u de keuze uit verschillende soorten. Zo kunt u kiezen uit rolcontainers en afzetcontainers, deze twee soorten zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende maten en soorten afval. In de volgende alinea’s beschrijven we voor u waar u uit kunt kiezen als u een kliko bij ons wilt gaan huren.

Kiest u ervoor om een rolcontainer te huren?

Wanneer u ervoor kiest om een rolcontainer in te huren heeft u verschillende keuzes waar u uit kunt kiezen. Allereerst kunt u ervoor kiezen om restafval of papier en karton op te laten halen door LogicWaste®. Uiteraard kunt u ook voor beide mogelijkheden kiezen, een bedrijf heeft namelijk vaak beide soorten afval. Daarnaast kunt u kiezen uit het aantal keer dat wij de kliko die u gaat huren komen ledigen. U kunt kiezen uit één keer per week, één keer per twee weken en één keer per maand. Wegens transportefficiency kunnen wij niet één keer per drie weken uw kliko komen ledigen. Een andere optie waar u uit kunt kiezen is om de kliko te huren of zelf te kopen. Als u ervoor kiest om de kliko te kopen krijgt u 5% korting op het door u gekozen abonnement! De laatste keuze die u kunt maken is om per kwartaal of per jaar te betalen. Als u ervoor kiest om het abonnement per jaar te betalen ontvangt u van ons ook nog eens 10% korting op uw abonnement.

Verschillende soorten afzetcontainers

Bij het huren van een afzetcontainer kunt u ook kiezen uit verschillende opties. Allereerst moet u bepalen voor welk soort afval u een afzetcontainer wilt gaan huren. Het is namelijk zo dat niet elk soort afval zomaar in één container geplaatst mag worden. Het is daarom goed om vooraf zorgvuldig te bepalen welk afval u denkt te gaan krijgen. Daarnaast kunt u bij iedere afzetcontainer kiezen uit verschillende maten. Wij adviseren u om altijd iets groter te huren dan dat u in eerste instantie verwacht nodig te hebben. Onze ervaring is namelijk dat het vaak zo is dat er bijvoorbeeld bij een verbouwingen vaak meer afval ontstaat dan dat er in eerste instantie verwacht werd. Houd hier dus rekening mee.

Heeft u meer afval dan er in uw kliko past? – Een kliko kopen

Ondanks dat u een grotere kliko gaat huren bij LogicWaste® dan dat u in eerste instantie van plan was, kan het zo zijn dat u toch meer afval heeft dan dat er in de kliko past. In dat geval kunt u contact met ons opnemen voor een extra lediging. Daarnaast kunnen wij ook voor u extra afval meenemen tijdens het ledigen, indien u een rolcontainer heeft gehuurd. Mocht dit structureel voorkomen dan kunt u ervoor kiezen om de inhoudsmaat van uw kliko te wijzigen of te kiezen voor een andere abonnementsvorm. Bij een andere abonnementsvorm kunt u kiezen uit verschillende ledigingfrequenties. Dit zijn de Royal en Premium abonnementen.

Wilt u zo snel mogelijk een nieuwe afzetcontainer?

Kliko hurenHeeft u een afzetcontainer gehuurd en zit deze vol? Dan wilt u waarschijnlijk direct een andere afzetcontainer bij LogicWaste® huren. Wij adviseren u altijd om zo snel mogelijk een nieuwe afzetcontainer aan te vragen bij ons als uw huidige afzetcontainer vol zit. Wij doen ons best om binnen 6-8 werkuren uw aanvraag te verwerken, zodat wij de nieuwe afzetcontainer zo snel mogelijk bij u kunnen afleveren. Uiteraard nemen wij contact met u op zodra wij een definitieve aflevertijd en datum weten.

Wij ledigen ook uw eigen kliko

Heeft u zelf al een container of een kliko buiten staan? Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van LogicWaste®. Wij ledigen namelijk zonder probleem uw kliko als u deze zelf al heeft aangeschaft. U kunt in dit geval bij het uitkiezen van een abonnement kiezen tussen de soorten: Basic, Basic + en Premium. Deze kunt u eenvoudig afsluiten via onze website. Daarnaast kunt u ook meerdere kliko’s per adres laten ledigen, in principe kunt u namelijk zoveel kliko’s laten ledigen als u zelf wilt. Zolang de inhoudsmaat binnen de abonnementsvorm past is dit voor LogicWaste® geen enkel probleem.

Niet ieder soort afval mag in een kliko

In een kliko die u gaat huren van LogicWaste® kunt u allerlei soorten afval plaatsen, deze vindt u bij iedere container vermeldt staan. Er zijn echter een aantal soorten afval welke u niet in een container mag plaatsen. Dit zijn namelijk afvalsoorten die asbesthoudend of milieugevaarlijk zijn, het is streng verboden om dit in een kliko te plaatsen. Heeft u toch dit soort afval en wilt u het kwijt? Neemt u dan gewoon eens contact met ons op, wij geven u dan de juiste instructies om het afval kwijt te raken. Wij raden u aan dit altijd op deze manier te doen, hiermee bespaart u een hoop onnodige kosten.

Is uw kliko beschadigt of zoekgeraakt?

Heeft u een kliko gekocht of gehuurd? Het kan zijn dat een kliko die u aan het huren bent van LogicWaste® beschadigt of zoekraakt. In beide gevallen wordt er door LogicWaste® gekeken waar de fout ligt. Het kan namelijk ook zo zijn dat de schade is ontstaan tijdens het ledigen en de verantwoording dus bij LogicWaste® ligt. In dit geval zullen wij op onze kosten voor u de kliko repareren of vervangen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de schade door toedoen van de huurder is ontstaan, dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Kies voor een milieuvriendelijke manier van afval inzamelen

Wilt u gebruik maken van één van de producten van LogicWaste® en kiest u dus ook voor een milieuvriendelijke manier van afvalinzameling? Dan kunt u op onze website eenvoudig diverse abonnementsvormen afsluiten. Het kan ook zijn dat nog niet alles duidelijk is en dat er nog een aantal vragen overblijven. In dat geval adviseren wij u contact met ons op te nemen via de contactpagina op de website. Bij LogicWaste® kiezen wij voor afvalverwerking waarbij we 25% minder Co2 uitstoot produceren en wij u zelf willen laten kiezen wat u betaalt.