Wat is de prijs voor het huren van een container?

Bij LogicWaste kunt u voor een voordelige prijs een container huren. Uiteraard verschillen de prijzen wel per type container die u huurt. Heeft u ook de vraag: wat is de prijs voor container huren? Op deze pagina geven we u alle informatie over de lage prijzen voor het huren van een container bij Logicwaste. Lees daarom snel verder.

Afzetcontainers en Rolcontainers

Bij LogicWaste kunt u twee verschillende typen containers huren: afzetcontainers en rolcontainers. Beide containers zijn geschikt voor allerlei soorten afval. In de volgende alinea’s leggen wij u uit waarvoor u een bepaalt type container kunt huren:

  • Afzetcontainer huren:

Een afzetcontainer is ideaal wanneer u bijvoorbeeld uw huis gaat verbouwen. Dit brengt namelijk veel afval met zich mee. Het is daarom handig als u een afzetcontainer voor uw huis laat neerzetten zodat u het afval hier eenvoudig in kunt plaatsen. Vervolgens zullen wij op een door u gewenst tijdstip de afzetcontainer ophalen en deze vervolgens ledigen. U heeft hier zelf geen omkijken naar. We adviseren u graag over de maat die u nodig heeft voor een afzetcontainer. Het zou namelijk zonde zijn wanneer u een te kleine afzetcontainer bij ons huurt.

  • Papier- en restafval? Huur een rolcontainer!:

Heeft u wekelijks veel papier- en restafval? Dan is een rolcontainer ideaal voor u. Rolcontainers zijn dan ook uitermate geschikt voor bedrijven. U heeft geen omkijken naar het ledigen van uw container, dit doen wij voor u. De ledigingsfrequentie bepaalt u zelf! U heeft de keuze uit één keer per week, twee keer per maand en één keer per maand. Uiteraard kunt u dit altijd wijzigen.

Diverse prijzen – Wat is de prijs voor container huren?

De prijs voor het huren van een container, hangt van verschillende factoren af, denk bijvoorbeeld aan de grootte van een container. Daarnaast is ook het type afval dat u wilt plaatsen in de afzetcontainer van belang. Zo is groenafval veel goedkoper dan dakafval. Op de productpagina van afzetcontainers vindt u de exacte prijzen van de verschillende afzetcontainers.

Bepaal zelf de inhoudsgrootte van de container

Een rolcontainer huurt u tegen een erg scherp tarief bij LogicWaste. De prijs is hier afhankelijk van de grootte van de container en de ledigingsfrequentie. U kunt rolcontainers huren van 240 liter, 660 liter, 1100 liter en 1700 liters. In deze containers kunt u papier of restafval plaatsen.

Stel uw vraag!

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste afzet- of rolcontainer? Onze klantenservice helpt u graag. U kunt via de contactpagina eenvoudig in contact komen met onze afvalexperts.

Huur een container bij LogicWaste

Wat is de prijs voor container huren? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom raadzaam om te bekijken in onze webshop welke container voor uw situatie geschikt is. Vervolgens zult u ontdekken dat de prijzen bij LogicWaste veel goedkoper zijn dan bij andere aanbieders. Bekijk daarom snel het aanbod van de verschillende containers in onze webshop!