Rolcontainers huren of online bestellen?

Scheidt u uw afval, maar weet u niet of het milieuvriendelijk wordt ingezameld? Dan biedt LogicWaste® u hier de oplossing voor. We zamelen namelijk uw afval milieuvriendelijk in, zodat er zo weinig mogelijk schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. Wilt u ook uw afval laten ophalen op een manier die goed is voor het milieu? Kies er dan voor om een rolcontainer te huren bij LogicWaste®! Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Op deze pagina geven we u meer informatie.

Minder afvalinzamelaars in dezelfde straat

Een veel voorkomend beeld is dat er in één straat veel verschillende afvalinzamelaars rond rijden. Dit komt omdat ieder bedrijf vaak een verschillende aanbieder inhuurt voor het inzamelen van afval. Bij LogicWaste® willen we hier graag een milieuvriendelijk alternatief voor aanbieden. Daarom kiezen we er bij LogicWaste® voor om niet in straten te rijden waar al een partner van ons actief is. In plaats daarvan kijken we samen met onze partners wie waar de meeste klanten heeft. Vervolgens verdelen we deze klanten en hoeven we dus niet in dezelfde straat te rijden. Dit zorgt ervoor dat we 25% minder Co2 uitstoten. Kies er daarom ook voor om op een milieuvriendelijke manier uw afval te laten inzamelen.

Welke maat kiest u?

Een rolcontainer kunt u in verschillende maten huren bij LogicWaste®. Deze maten vindt u op de productpagina voor het huren van containers. Daarbij kunt u ook kiezen uit diverse ledigingsfrequenties. De frequentie die u kiest hangt uiteraard af van de hoeveelheid afval die u produceert. Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren en kunt u deze frequentie ten alle tijden aanpassen. Op deze manier maken wij het inzamelen van afval zo flexibel mogelijk voor u.

Papier en Restafval

Als u een rolcontainer gaat huren bij LogicWaste® kunt u dit doen voor twee verschillende types afval: papier en restafval. Het is uiteraard ook mogelijk om voor beide soorten een aparte container bij ons te huren. Ook kunt u voor de diverse containers een andere ledigingsfrequentie kiezen.

Snel en eenvoudig een rolcontainer huren bij LogicWaste®

Gaat u een rolcontainer huren bij LogicWaste®? Dan kunt u dit snel en eenvoudig doen op onze website. Het enige wat u hoeft te doen is de stappen in de webshop te doorlopen en binnen een paar minuten huurt u een rolcontainer, afzetcontainer of een kliko.

Heeft u vragen? Stel ze aan ons!

Zijn er nog onduidelijkheden over het huren van een container bij LogicWaste®? Dan helpt onze klantenservice u graag. U kunt eenvoudig uw vraag aan ons stellen via onze contactpagina. Wij zullen dan vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen en u verder helpen. Daarnaast kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze FAQ pagina. Hier hebben wij veelgestelde vragen alvast voor u beantwoord.

Wilt u ook een beter milieu?

Bent u ook een voorstander voor een beter milieu? Begin dan alvast met het milieuvriendelijk laten verwerken van uw afval en huur een rolcontainer bij LogicWaste® en profiteer ook nog eens van zeer lage prijzen!