Rolcontainers huren: Zakelijk en particulier

Scheidt u uw afval, maar weet u niet of het milieuvriendelijk wordt ingezameld? Dan biedt LogicWaste® u hier de oplossing voor. Rolcontainers huren waarbij afval op een milieuvriendelijke manier ingezameld wordt. We wensen zo min mogelijk schadelijke stoffen in het milieu terecht te laten komen. Daarnaast beperken we het aantal kilometers dat afvalwagens rijden door dit goed in te plannen. Wilt u ook uw afval laten ophalen op een manier die goed is voor het milieu? Kies dan voor een rolcontainer voor particulier of zakelijk voor LogicWaste®! Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Wilt u een rolcontainer huren, zakelijk of privé? Op deze pagina geven we u graag meer informatie.

 

Minder afvalinzamelaars in dezelfde straat

Een veel voorkomend beeld is dat er in één straat allerlei verschillende afvalinzamelaars rond rijden. Dit komt omdat ieder bedrijf vaak een andere aanbieder inhuurt voor het inzamelen van afval. Bij LogicWaste® willen we hier graag een milieuvriendelijk alternatief aanbieden, ook voor de zakelijke markt. Daarom kiezen we er bij LogicWaste® voor om niet in straten te rijden waar al een partner van ons actief is. In plaats daarvan kijken we samen met onze partners wie waar de meeste klanten heeft. Vervolgens verdelen we deze klanten en hoeven we dus niet in dezelfde straat te rijden. Dit zorgt ervoor dat we gezamenlijk maar liefst 25% minder Co2 uitstoten. Kies er daarom ook voor om op een milieuvriendelijke manier uw afval te laten inzamelen. 

Wanneer heeft u meerdere rolcontainers nodig? 

U bent uiteraard nooit verplicht om voor bepaalde zaken een rolcontainer te bestellen, maar u doet er in bepaalde situaties wel goed aan om over het verwerken van afval na te denken. Met een gedegen voorbereiding is immers het halve werk al gedaan! Het komt bijvoorbeeld helaas weleens voor dat klanten hun rolcontainer huren maar deze eigenlijk nog niet nodig hadden. Wanneer zij de container bestellen komt deze dan slechts voor een kwart gevuld bij ons terug en een week later moeten zij een nieuwe rolcontainer huren omdat de afvalstroom dan wel op gang is gekomen.

Wanneer u uw werkzaamheden met betrekking tot bijvoorbeeld de grote schoonmaak of wekelijkse afvalverzamelingsronde inplant kunt u zelf het beste beoordelen wanneer we de container idealiter op komen halen om te legen. Wanneer u dit vervolgens aan ons doorgeeft doen wij ons uiterste best om te zorgen dat dit helemaal in orde komt. Zo zorgen we samen voor een prettige manier van werken. 

Papier of Restafval

Wilt u rolcontainers bestellen bij LogicWaste® dan kunt u dit doen voor twee verschillende types afval: papier en restafval. U kunt uiteraard ook gebruik maken van de mogelijkheid om voor beiden te kiezen en dus tweemaal een rolcontainer huren. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld wekelijks zowel veel papier als restafval heeft. Zijn die hoeveelheden niet bepaald gelijk, dan kunt u voor de diverse containers een andere ledigingsfrequentie kiezen.  Kiest u er dus voor om rolcontainers te bestellen dan kunt u de keuze maken tussen papier of restafval.

Welke maat kiest u?

Een rolcontainer kunt u in verschillende maten bestellen bij LogicWaste®. Deze maten vindt u op de productpagina voor het huren van containers. Wanneer u kiest voor een rolcontainer huren is het handig om alvast bekeken te hebben hoeveel afval u straks in de container gaat deponeren. Op die manier krijgt u namelijk een goed beeld van het formaat dat het beste bij uw situatie past. Wanneer u hier niet uitkomt denken we uiteraard graag met u mee. Daarnaast kunt u ook kiezen uit diverse ledigingsfrequenties. De frequentie die u kiest hangt uiteraard af van de hoeveelheid afval die u produceert.

We proberen het inzamelen van afval zo flexibel mogelijk voor u te maken. U kunt daarom zelf aangeven welke frequentie voor u goed zou werken, dan zorgen wij dat we hieraan voldoen. Mocht de bak toch vaker vol zitten dan vooraf gepland? U kunt de ledigingsfrequentie altijd nog aanpassen door contact met ons op te nemen. Onze medewerkers denken dan opnieuw graag met u mee. Wilt u rolcontainers huren  en twijfelt u over de maat? Dan adviseren we u graag via 088–5004100 en info@logicwaste.nl waar u binnen één dag antwoord krijgt.

Verschillende maten rolcontainers huren 

De hoeveelheden afval waarvoor containers worden gehuurd lopen behoorlijk uiteen. Van kleine hoeveelheden tot aan een heuvel van afval, dat past niet altijd in dezelfde container. Daarom hebben we verschillende containermaten beschikbaar waardoor ook voor uw wensen de juiste container geleverd kan worden. Het is namelijk erg belangrijk dat uw afval er allemaal in past en de deksel nog gesloten kan worden. Er mag in geen enkel geval nog afval uitsteken wanneer de deksel dicht zit. Rolcontainer bestellen? We lichten de formaten hieronder kort toe zodat u eenvoudig zelf kunt kiezen.  

 

  • Klein – 240 liter: Dit formaat doet denken aan de kliko die u waarschijnlijk gewend bent van thuis, hoewel die vaak nog net een maatje kleiner zijn. De rolcontainer 240 liter wordt vaak gekozen voor kantoorpanden om ze op strategische plekken te plaatsen, zoals het afvalverzamelpunt in de koffiecorner of naast het kopieerapparaat. Om dergelijke redenen kunt u deze rolcontainer bestellen.

 

  • Middel – 660 liter: De inhoud van een rolcontainer 660 liter is al een flinke stap groter. Dit is de container die u waarschijnlijk nodig heeft wanneer u bijvoorbeeld twee rolcontainers huurt van 240 liter omdat ze te snel vol zitten. Met dit formaat zit u dan helemaal goed.

 

  • Groot – 1100 liter: Rolcontainers huren is ideaal wanneer u bij een klus of project een grote hoeveelheid afval verwacht. Denk bijvoorbeeld aan het leegruimen van uw archief of een grote schoonmaakronde in uw magazijn. Met een rolcontainer 1100 liter kunt u dan zorgeloos aan de slag binnen uw bedrijf.

 

  • XL – 1700 liter: U kunt geen grotere rolcontainers huren dan de rolcontainer 1700 liter, omdat dit de allergrootste maat is die nog goed geleverd en afgevoerd kan worden. Deze wordt vaak gekozen voor de zakelijke markt, welke met enige regelmaat behoorlijke hoeveelheden afval kwijt willen. In combinatie met afspraken over de ledigingsfrequentie is dat met deze containers goed op te lossen. 

Een ander product nodig? 

Heeft u groter afval? Dan kunt u ook een container of afvalcontainer voor uw puin huren. Dan bent u bij LogicWaste® ook aan het juiste adres. We hebben namelijk ook allerlei afzetcontainers die u kunt huren tegen een lage prijs. Bekijk daarom snel de productpagina! 

Laagste prijs 

Goedkope rolcontainers bestellen bij LogicWaste®? U profiteert dan van de beste prijs. Dit maken wij mogelijk door ons samenwerkingsverband met verschillende bedrijven. De rolcontainer bestellen prijs als particulier kost u dan ook niets meer dan dat het voor een bedrijf kost.  

Snel en eenvoudig een rolcontainer bestellen bij LogicWaste® 

Wilt u een rolcontainer bestellen bij LogicWaste®? Dan kunt u dit snel en eenvoudig doen op onze website. Het enige wat u hoeft te doen is de stappen in de webshop doorlopen en binnen een paar minuten heeft u er een gehuurd.

Zakelijk rolcontainer huren

U kunt bij LogicWaste® zowel rolcontainers bestellen voor particulieren  of zakelijk. Afhankelijk daarvan maken we uw factuur netjes op, respectievelijk in- of exclusief BTW. Vanwege onze goede spreiding over het gebied waar we actief zijn hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het transport of het ledigen, want we komen altijd wel bij u in de buurt. Twijfel dus niet wanneer u kiest voor rolcontainers huren. We kunnen u in alle gevallen goed voorzien.

Heeft u vragen? Stel ze aan ons! 

Zijn er nog onduidelijkheden als u kiest voor rolcontainers huren bij LogicWaste®? Dan helpt onze klantenservice u graag. U kunt eenvoudig uw vraag aan ons stellen via onze contactpagina. Wij zullen dan vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen en u verder helpen. Daarnaast kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze FAQ pagina. Hier hebben wij veel gestelde vragen alvast voor u beantwoord. 

Wilt u ook een beter milieu?

Wilt u zakelijk een rolcontainer huren? Uiteraard zijn onze rolcontainers ook voor particulieren geschikt! Zijn er nog onduidelijkheden over het huren van een container bij LogicWaste®? Dan helpt onze klantenservice u graag. U kunt eenvoudig uw vraag aan ons stellen via onze contactpagina. Wij zullen dan vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen en u verder helpen. Daarnaast kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze FAQ pagina. Hier hebben wij veel gestelde vragen alvast voor u beantwoord.