Bouwafval container en sloopafval container huren? Bekijk hier het assortiment!

Bouwafval container en sloopafval container huren

Een bouwafval container is gemakkelijk en eenvoudig te huren als bouw en sloopafval container. Het type container hangt af van de verschillende soorten werkzaamheden en afval. Onder bouw en sloopafval wordt verstaan alle afvalstoffen die vrij komen bij bouw- en sloopwerken. Deze afvalcontainers zijn te huur voor kleine tot en met grote klussen. Daarnaast kunt u zowel als particulier als bedrijf gebruik maken van deze containers. We hebben verschillende maten beschikbaar als u een container wilt huren: 3m3, 6m3 en 10m3.

Bent u toch op zoek naar een rolcontainer? Kijk dan gerust naar onze rolcontainers die u kunt huren.

Wat mag u wel in de bouwafval container en sloopafval container afvoeren?

Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of sloop van een ruimte of woning komt er bouwafval en sloopafval vrij wat moet worden afgevoerd. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u veel meubelen of gebruiksvoorwerpen wilt afvoeren. Ook dan kunt u gebruik maken van een bouwafval container en sloopafval container van LogicWaste®. Heeft u ander afval dan onderstaande materialen? Kijk dan gerust naar onze andere afvalcontainers. Onderstaande materialen mogen wel in de bouw en sloopafval afvalcontainer gedeponeerd worden:

 • Gips, gasbeton en gibo blokken
 • Glas
 • Groenafval
 • Keukenkastjes
 • Grofvuil
 • Hout
 • Huisraad
 • IJzer
 • Inboedel
 • Isolatiematerialen
 • Kleding
 • Koper en aluminium
 • Laminaat
 • Maximaal 5% zand of grond
 • Puin en stenen
 • Papier en karton
 • Plastic en kunststof
 • Vloerbedekking

Wat mag u niet in de bouwafval container en sloopafval afvoeren?

Naast het afval dat u wel mag afvoeren is er ook bepaald afval dat u absoluut niet mag deponeren in de bouw-en sloopafval container van LogicWaste®. Onderstaand afval mag u niet in de bouw en sloop- afval container deponeren:

 • Asbest / Asbestgelijkende materialen
 • Autobanden
 • Chemisch afval
 • Dakafval, dakleer, bitumen
 • Gevaarlijk afval (zoals: accu’s , afgewerkte olie, batterijen, oplosmiddelen etc.)
 • Koelkasten
 • Matrassen
 • Organisch materiaal
 • Vaatwasser, droger en wasmachine
 • Verfresten
 • Vuilniszakken
 • Zand en (vervuilde) grond

Het deponeren van asbest of asbest gelijkend materiaal in de container is ten strengste verboden. Heeft u toch asbest of asbest gelijkend materiaal? Neem dan contact met ons op en u krijgt dan van ons de juiste instructies en verpakking voor dit afval.

Controleer altijd goed welke afvalsoorten in de container zijn beladen. Wanneer er ander afval in zit dan toegestaan zullen wij helaas een toeslag moeten rekenen.

Bouw- en sloopafval container maten

U kunt de bouwafval container en sloopafval container huren in drie verschillende maten:

Bij welke klus heeft u welke formaat container nodig?

Een open 3m3 bouwafval container is geschikt als u de zolder of schuur opruimt, of een kleine verbouwing heeft. U kunt deze afvalcontainer tot 4.000 liter beladen met de desbetreffende afvalstof.

Als u een woon- of badkamer gaat of laat verbouwen dan raden wij u aan om een open 6m3 bouw en sloopafval container te huren.

Wanneer u te maken heeft met grotere projecten (meerdere vertrekken) kunt u gebruik maken van de 10m3 container. Tevens kan dit formaat gekozen worden in een met deksels afsluitbare variant.

Twijfelt u over welke maat afvalcontainer u nodig heeft? Geen probleem! Wij willen u graag voorzien van advies als u hierover enige twijfels heeft. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-5004100, of u kunt mailen naar info@logicwaste.nl

Indicatieve afmetingen 3m3 container : 2,55 x 1,85 x 1,10 meter (L x B x H).

Hoelang container huur bij LogicWaste®

Na plaatsing mag de bouwafval container maximaal 8 weken huurvrij blijven staan. Na deze huurvrije weken gaat het tarief in van slechts € 5,- per week. U kunt per container soort en formaat bekijken wat de huidige tarieven zijn.

Leveringstijden afvalcontainer LogicWaste®

U kunt via de webshop een goedkope container bestellen. Wij streven ernaar uw opdrachten binnen 6-8 werkuren na uw bestelling uit te voeren. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u uw bestelling zo vroeg als mogelijk te plaatsen.

Aanwezigheid bij plaatsen van een bouwafval afvalcontainer

Gaat u een bouwafval container huren? U hoeft nier per se aanwezig te zijn maar wij raden het wel aan. Mocht er namelijk geen plek zijn op de door u aangegeven ruimte waar wij de afzetcontainer komen plaatsen, kiest de chauffeur zelf een plek waar de container die u heeft gehuurd geplaatst zal worden. Vandaar ons advies om zelf aanwezig te zijn zodat u zeker weet dat de container geplaatst wordt op de door u opgegeven plek.

Nadat de container eenmaal is geplaatst mag deze niet meer verplaatst worden. Wilt u de gehuurde afzetcontainer toch graag verplaatsen dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij zijn hierbij wel genoodzaakt om €120 bij u in rekening te brengen.

Bent u benieuwd of wij ook bij u leveren? Kijk dan snel waar wij onze containers afleveren.

Vergunning voor het plaatsen van een bouwafval container

Is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een bouw en sloopafval container? In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Echter adviseren we u wel om uw gemeente te raadplegen. Het kan namelijk lokaal voorkomen dat u wel een vergunning nodig heeft.

Hoogte belading container

De belading bij containers van 3m3 en 6m4 mogen maximaal 15 boven de rand uitsteken. Let wel: De belading van de afvalstoffen mogen geen gevaarlijke situaties opleveren voor onze chauffeurs en medeweggebruikers. Er mogen beslist GEEN delen uitsteken naar voren, achteren of zijkant. Mocht blijken dat door belading van de container, deze niet op een veilige manier kan worden afgevoerd, zullen de transportkosten aan u worden doorberekend.

Afhaalservice als uw bouwafval container vol is

Is uw 3m3, 6m3 of 10m3 bouw en sloopafval container vol? Raadpleeg dan de online afhaalservice van LogicWaste®. Vul uw gegevens in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.
Heeft u daarnaast nog een bouwafval container nodig? Bestel dan snel uw het gewenste type en formaat container. Dan kunt u nogmaals het gewenste formaat en type container huren.

Waarom een bouwafval container huren bij LogicWaste®?

LogicWaste® is een initiatief van samenwerkende, zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven. Naast afval scheiden is het doel ook om op een milieuvriendelijke manier afval in te zamelen. Als u bij LogicWaste® een container huurt draagt u hier aan bij.

Uw bouwafval container ook goedkoopmilieuvriendelijk en snel bestellen? Doe dit dan bij LogicWaste®. Huur daarom vandaag nog een goedkope container bij LogicWaste®!

Bouw- en sloopafval container huren in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een verhuurder van sloop- en bouwafval containers in Zuid-Holland? Wij leveren overal in regio Rotterdam en omstreken. Bekijk eenvoudig en snel waar wij komen:

Barendrecht Hoogvliet Rijswijk
Bergambacht Katwijk Rotterdam
Berkel en Rodenrijs Krimpen aan den IJssel Rozenburg
Brielle Krimpenerwaard ‘s- Gravendeel
Capelle aan den IJssel Leiden Schiedam
Dordrecht Lekkerkerk Schoonhoven
Enkhuizen Maasdam Sliedrecht
Geervliet Moerdijk Spijkenisse
Gorinchem Oud-Beijerland Strijen
Gouda Ouderkerk Vlaardingen
Goudswaard Papendrecht Voorschoten
Heenvliet Piershil Waddinxveen
Heinenoord Poortugaal Wassenaar
Hellevoetsluis Puttershoek Zoetermeer
Hendrik-Ido-Ambacht Rhoon Zuid- Beijerland
Hoeksche Waard Ridderkerk Zwijndrecht

Heeft u nog andere vragen?

Raadpleeg dan onze pagina voor meest gestelde vragen.