Afvalcontainer huren? Bekijk onze goedkope afvalcontainers!

Een goedkope afvalcontainer huren? Wilt u op een milieuvriendelijke manier uw afval laten ophalen? LogicWaste® streeft ernaar om op een veel efficiëntere wijze uw afval in te zamelen. Doordat er dagelijks vele afvalverwerkers door de straten heenrijden worden wegen en het milieu hierdoor teveel belast. Het zou immers veel beter voor het milieu zijn wanneer er slechts één partij het afval in een bepaalde straat zou ophalen. Doordat LogicWaste® samenwerkt met een aantal partners streven wij ernaar om dit te realiseren. Daarnaast kunt u bij LogicWaste® ook een afvalcontainer huren die wij regelmatig bij u legen. Op deze pagina geven we u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om een afvalcontainer bij LogicWaste® te huren en leggen wij u uit hoe wij op een milieuvriendelijke wijze afval te verwerken.

Hoe halen wij milieuvriendelijk uw afval op? – Goedkope afvalcontainer huren

Waarschijnlijk is het voor u een herkenbaar beeld: allerlei verschillende afvalverzamelaars die dagelijks door de straten heenrijden. Bij LogicWaste® zijn wij ervan overtuigd dat wij dit veel efficiënter kunnen organiseren waardoor we minder het milieu hoeven te belasten. Samen met onze partners proberen we dit te realiseren. Dit doen we door te kijken naar waar wij en onze partners nu al afval inzamelen, op basis daarvan worden ritten ingepland. Zo hoeven we dus maar één keer in dezelfde straat te rijden in plaats van dat er drie verschillende afvalinzamelaars naar dezelfde straat moeten rijden. Zo kunnen wij de Co2 uitstoot verminderen tot 25%.  We kiezen er dus voor om op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier om uw afval in te zamelen.

Welke maat afvalcontainer heeft u nodig?

Wilt u de goedkoopste afvalcontainer huren bij LogicWaste®? Dan kunt u kiezen uit veel verschillende soorten en maten. Allereerst heeft u de keuze uit twee soorten afvalcontainers: rolcontainers en afzetcontainers. Rolcontainers zijn er in allerlei verschillende maten, deze variëren van 240 liter tot 1700 liter. Bedenk vooraf goed hoeveel inhoud u nodig denkt te hebben, het is zonde als u een afvalcontainer koopt of huurt en achteraf blijkt dat deze afvalcontainer te klein is.

afvalcontainer huren

Een rolcontainer huren

Wilt u geen afvalcontainer huren maar een rolcontainer huren? Ook dit is mogelijk, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opties. Allereerst heeft u de keuze uit het soort afval dat u wilt laten ophalen, namelijk: papier en karton of restafval. U kunt ook beide soorten afval door LogicWaste® laten ophalen, uiteraard dient u dan wel zelf een extra afvalcontainer te hebben of er één extra bij ons te huren of te kopen. Daarna kunt u kiezen hoeveel keer per maand wij het afval bij u op komen halen. U heeft de keuze uit de volgende frequenties: één keer per week, twee keer per maand of één keer per maand. Mocht u erachter komen dat u toch meer of minder vaak de afvalcontainer wilt laten ledigen, dan kunt u dit eenvoudig bij ons wijzigen!

Bepaal zelf uw korting

Een andere keuze die u heeft wanneer u een afvalcontainer gaat huren is of u de afvalcontainer gaat huren of gaat kopen. Wanneer u ervoor kiest om de afvalcontainer niet te huren maar te kopen wordt hier vanzelfsprekend een meerprijs voor gerekend. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt kiezen uit betalen per kwartaal of per jaar. Als u ervoor kiest om per jaar te betalen dan krijgt u 10% korting. Daarnaast krijgt u ook nog eens 5% korting wanneer u de afvalcontainer niet huurt maar koopt. Alle betalingen dient u vooraf te doen. De kosten voor een afvalcontainer verschillen per type en formaat.

Een afvalcontainer huren

Naast rolcontainers kunt u bij LogicWaste® ook een goedkope afvalcontainer huren. U kunt elke gewenste afvalcontainer huren bij LogicWaste® voor de volgende soorten afval:

Per verschillende soort afval hanteren wij andere prijzen. Deze prijzen kunt u overzichtelijk vinden als u de gewenste afzetcontainer bekijkt op onze website. Alle prijzen die wij communiceren op onze website zijn all-in. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan door onverwachte kosten. Meer weten over de kosten? Lees hier verder: kosten afvalcontainer.

Zit uw afzetcontainer vol? Vraag dan zo snel mogelijk een nieuwe aan!

Het kan zijn dat u voor een verbouwing een afzetcontainer bij ons heeft gehuurd maar dat deze naar verloop van tijd vol begint te raken. Wij raden u aan om dan de container niet hoger dan 15 cm boven de rand van de afvalcontainer te beladen. U kunt wel bij ons een nieuwe afvalcontainer huren zodat u hier uw afval in kunt plaatsen. Wij raden u wel aan om dit tijdig te doen als u merkt dat uw afvalcontainer vol begint te raken. Het kan namelijk zo zijn dat wij niet per direct een afvalcontainer bij u kunnen afleveren. Wij streven er altijd naar om binnen 6-8 uur uw aanvraag te verwerken.

U hoeft niet per se aanwezig te zijn bij het afleveren van een afvalcontainer

Wij willen dat u gemak ervaart als u een afvalcontainer bij ons gaat huren. Daarom hoeft u zelf niet per se aanwezig te zijn als u een afvalcontainer bij ons huurt en wij komen hem bij u plaatsen. U kunt zelf een gewenste locatie bij ons opgeven waarna onze chauffeur de container bij u zal plaatsen. Als u er zeker van wilt zijn dat de afvalcontainer geplaatst zal worden op de juiste locatie is het wel aan te raden dat u er zelf bij bent. Mocht het namelijk zo zijn dat er op de door u aangegeven locatie geen plek meer is, kiest de chauffeur zelf een andere plek om de afvalcontainer te plaatsen als u zelf niet aanwezig bent. Het is aan te raden om dit goed in uw achterhoofd te houden, het is namelijk niet toegestaan om de container te laten verplaatsen.

Eenvoudig uw bestelling afronden

Als u een afvalcontainer wilt laten plaatsen dan kunt u dit eenvoudig regelen via onze website. Binnen 5 minuten kunt u al een afvalcontainer bij ons huren. Als u alle stappen heeft voltooid kunt u uw abonnement eenvoudig betalen via iDeal. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kiezen wij ervoor om dit als enige betalingsmogelijkheid voor u aan te bieden.

Afvalcontainer huren in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een verhuurder van afvalcontainers in Zuid-Holland? Wij leveren overal in regio Rotterdam en omstreken. Bekijk eenvoudig en snel waar wij komen:

Barendrecht Hoogvliet Rijswijk
Bergambacht Katwijk Rotterdam
Berkel en Rodenrijs Krimpen aan den IJssel Rozenburg
Brielle Krimpenerwaard ‘s- Gravendeel
Capelle aan den IJssel Leiden Schiedam
Dordrecht Lekkerkerk Schoonhoven
Enkhuizen Maasdam Sliedrecht
Geervliet Moerdijk Spijkenisse
Gorinchem Oud-Beijerland Strijen
Gouda Ouderkerk Vlaardingen
Goudswaard Papendrecht Voorschoten
Heenvliet Piershil Waddinxveen
Heinenoord Poortugaal Wassenaar
Hellevoetsluis Puttershoek Zoetermeer
Hendrik-Ido-Ambacht Rhoon Zuid- Beijerland
Hoeksche Waard Ridderkerk Zwijndrecht

Blijven er nog vragen over?

Heeft u nog vragen over een afvalbakkie huren? Via onze contactpagina kunt u allerlei vragen naar ons versturen. Deze zullen wij zo snel mogelijk voor u beantwoorden. Daarnaast kunt u op onze FAQ-pagina veelgestelde vragen lezen die u mogelijk ook op weg kunnen helpen! Ook als u persoonlijk advies nodig heeft over welke afvalcontainer u het beste kunt huren, kan u contact met ons opnemen. Wij geven u graag een deskundig en passend advies.

Laat u vanaf nu ook uw afval op een milieuvriendelijke manier inzamelen?

Heeft u als bedrijf een goedkope afvalcontainer nodig of wilt u als particulier een afzetcontainer voor uw klus bij u thuis? Een afvalcontainer huren via LogicWaste® is dat een goed idee. Door onze milieuvriendelijke manier van afval ophalen kunnen wij u voorzien van een nieuwe manier van afval ophalen. Zorg er daarom voor dat uw bedrijf het afval wat u produceert op een milieuvriendelijke manier laat ophalen met minder Co2 uitstoot en bekijk welke afvalcontainer u gaat huren.