Over ons

LogicWaste ® is een initiatief van samenwerkende, zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven die op het gebied van afval-inzamellogistiek de handen ineen hebben geslagen. LogicWaste ® wordt gerund en geïnspireerd door specialisten op het gebied van afvalinzameling, verwerking en recycling, die al vele jaren actief zijn in de branche.

Wat doen wij?

Van alle bij LogicWaste ® aangesloten partners zijn de bestaande afvalinzamelingsroutes bekend, LogicWaste ® bekijkt op basis van de ligging van haar aansluitingen en de routedichtheid van haar partners welke partij in aanmerking komt voor het ledigen van rolcontainers. Maar ook op het gebied van afzetcontainers voor bijvoorbeeld bouwafval, kunt u bij LogicWaste ® terecht. Ook hierbij selecteert LogicWaste ® de meest efficiënte partner, zodat u ervan verzekerd bent dat u niet teveel betaald.

Op dit moment leveren wij in de volgende gebieden: Westland, Haaglanden 3b gemeenten, Krimpenerwaard, Drechtsteden, Hoeksche Waard, Voorne Putten, West brabant, Goeree Overflakkee, Groot- Rotterdam.

Waarom?

Afval inzamelen is een vak apart, veel bedrijven zijn op dit gebied actief. Dagelijks krioelen er vele inzamelaars door de steden van Nederland om afval in te zamelen bij hun eigen klanten, met hun eigen inzamelvoertuigen. Dit houdt concreet in dat in een simpele winkelstraat soms tot wel 10 verschillende inzamelaars op verschillende dagen afval komen inzamelen. LogicWaste ® selecteert per aansluiting een aangesloten partner die op dat moment al actief is in dezelfde straat, buurt, of industrieterrein. Zo is de belasting voor de wegen en het milieu minimaal en worden onnodige kosten vermeden. Dit kostenvoordeel vertaald zich in een zeer interessant prijsniveau voor onze klanten. Tevens kunt u bij LogicWaste ®, door een aantal zeer uitgekiende abonnementsvormen zelf kiezen wat u voor uw afvalinzameling wilt betalen!

Neem vandaag nog contact met ons op.