Puinbak huren? Bekijk hier ons voordelige assortiment!

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen en verwacht u dat dit veel afval oplevert? Dan kunt u het beste een puinbak huren bij LogicWaste. U hoeft dan niet meer heen en weer te rijden naar de afvalstortplaats. Zo kunt u namelijk eenvoudig uw afval verzamelen in de container die we voor uw huis of de bouwplaats neerzetten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn om een bak voor puin te huren bij LogicWaste? Puinbak bestellen? Op deze pagina geven we u alle informatie die u nodig heeft. 

 

Puinbak huren: Goedkoop en snel

Een puincontainer kunt u eenvoudig huren in onze webshop. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste container kiezen. Wilt u een puinbak huren? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten containers. De afvalbak die u kiest, heeft voornamelijk te maken met uw afval. Wanneer u bijvoorbeeld veel houtafval heeft, kunt u één van de containers huren die geschikt zijn voor houtafval. Daarnaast kunt u ook containers huren die we u speciaal aanbieden voor puinafval. Op de productpagina’s vindt u alle soorten afval die we in kunnen zamelen. 

 

Het formaat van de puinbak 

U kunt twee verschillende formaten puinbakken bestellen. Deze zijn er in drie of in zes kubieke meter. De bakken van drie kubieke meter zijn geschikt voor kleine klusjes zoals het bouwen van een nieuw toilet. Voor de wat grotere werkzaamheden is een bak van zes kubieke meter goed geschikt. Daarmee kunt u zorgeloos de badkamer of keuken op gaan knappen, want het bouwpuin wordt netjes door ons afgevoerd in de gehuurde puinbak. Een bestellen kan in twee verschillende maten: 3m3 en 6m3.

 

Oog voor het milieu 

Bij LogicWaste vinden we het milieu belangrijk. Daarom kiezen we ervoor om slimme logistiek in te zetten tijdens onze werkzaamheden. Dit houdt in dat we niet met allerlei andere afvalverzamelaars door uw straat rijden. Samen met onze partners verdelen we de ritten. Hierdoor rijdt iedere afvalinzamelaar in een vooraf bepaald gebied. We rijden dus niet in dezelfde straat. Dit zorgt ervoor dat we maar liefst 25% minder Co2 uitstoten en dat is goed voor het mileu. Ook u draagt hier een steentje aan bij. Een puinbak huren met oog voor het milieu.

 

Snelle levering van de afvalbak voor puin 

Wanneer u een puinbak huurt bij LogicWaste, zullen we deze de volgende dag bij u leveren. Heeft u liever een andere datum en/of tijdstip? Geef dit dan aan ons door. We bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn om de container bij u af te leveren. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn als wij de container komen afleveren, u kunt tijdens het bestelproces namelijk zelf aangeven wat de locatie moet zijn voor de afzetcontainer. 

Wat mag u wel in de puinbak afvoeren?

Bent u bezig met de sloop van woning, kantoor of stenen muren? Dan is een puinbak huren bij LogicWaste® een goed idee. Bij de sloop van een woning, pand, kantoore en muren onstaan er veel brokstukken van steen en beton. U kunt dit natuurlijk niet zomaar op de stoep laten liggen. Als u een puinbak huurt wordt deze rommel ook nog eens op een goede manier gereycled. Onderstaand kunt u zien welke materialen afgevoerd mogen worden in de puinbak 3m3 of 6m3:

✅ Alle afvalstoffen die onder de gevaarlijke afvalstoffen vallen

✅ Badkamertegels

✅ Bakstenen

✅ Betonpuin

✅ Betonresten

✅ Dakpannen

✅ Keramiek

✅ Keramisch scherf materiaal

✅ Klinker

✅ Korrelmix, repac, menggranulaat

✅ Maximaal 10% zand of grond

✅ Metselpuin

✅ Metselresten

✅ Natuursteen

✅ Porselein (wc pot)

✅ Puinresten

✅ Schoon grind

✅ Steenresten

✅ Stenen

✅ Stoeptegels

✅ Tegels

✅ Vermengd met andere afvalstoffen 

Wat mag u niet in de puinbak afvoeren?

Het afval dat u in de puinbak deponeert wordt na het ophalen van de bak gesorteerd en verwerkt. Om dit afval zo goed mogelijk te kunnen recyclen is het belangrijk dat alleen de juiste soorten afval in de bak worden geplaatst. U bent hier altijd zelf verantwoordelijk voor. Wanneer er niet-toegestaan afval in de bak wordt aangetroffen wordt hier dan ook een toeslag voor in rekening gebracht. Om dit te voorkomen vertellen we u graag welk afval juist niet in de puinbak gedeponeerd mag worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons kunt u een puinbak huren met al het gemak.

Het gaat hierbij om: 

❌ Asbest 

❌ Asfalt 

❌ Cellenbeton 

❌ Dakgrind 

❌ Gasbeton 

❌ Gips, gipsplaten en gipsblokken 

❌ Giboblokken 

❌ Kalkzandsteen 

❌ Puinzakken 

❌ Overige verontreiniging 

 

Mocht u twijfelen over een bepaald soort afval, neem dan altijd even tussentijds contact met ons op. Voorkomen is beter dan genezen en onze medewerkers helpen u hier graag bij. Zo voorkomt u een eventuele boete en vermindert u de milieubelasting die afvalverwerking onvermijdelijk met zich meebrengt.  

 

Aandachtspunten om de chauffeur gelukkig te maken 

Op de plaats waar we uw puinbak neerzetten moet voldoende ruimte zijn voor de chauffeur om te bak te plaatsen. Een bak van 6 kubieke meter heeft ongeveer één parkeerplaats aan ruimte nodig. De chauffeur heeft zelf nogmaals die ruimte nodig, om de bak goed neer te kunnen zetten. Houdt hier dus rekening mee indien u in een smalle straat woont.  

Daarnaast is het belangrijk dat u de bak nooit te vol stopt. Het puin mag maximaal 15cm boven de rand van de bak uitsteken en nooit richting de voor, achter of zijkant. Mocht dit wel het geval zijn, dan kan de chauffeur de bak niet direct meenemen. Dat zou gevaarlijk situaties opleveren. Houdt ook hier rekening mee.  

 

Eenvoudig en snel huren 

Een puinbak huren bij LogicWaste? Dan mag deze 8 weken bij u blijven staan. Wat een voordeel! Uiteraard kunt u de container ook eerder op laten halen. Wilt u de bak langer huren dan 8 weken? Dan bent u hier slechts €5 extra per week voor kwijt. Op deze manier maken we een puinbak bestellen bij Logicwaste zo eenvoudig als maar kan! 

 

Bestel bij LogicWaste en profiteer van veel voordelen! 

Wilt u een puinbak bestellen bij LogicWaste? Dan profiteert u van lage prijzen. Voor een laag bedrag kunt u al gebruik maken van een container die wij bij u komen plaatsen en ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is het puin in de bak plaatsen en contact met ons opnemen als u wilt dat wij de bak komen ophalen. Dat gaat heel eenvoudig. U hoeft alleen contact op te nemen met onze afhaalservice en we plannen u direct in op het eerstvolgende moment.