Container huren? Bekijk hieronder onze goedkope containers!

Een container huren? Bij LogicWaste ® hebben wij ervoor gekozen om een nieuwe kijk op het verzamelen van afval te creëren. Als we willen dat ons afval zo milieuvriendelijk mogelijk verwerkt wordt, moet dit in onze ogen ook gebeuren tijdens het verzamelen van afval. Daarom hebben wij ervoor gekozen om op zo een milieuvriendelijke manier afval op te halen met zo min mogelijk Co2 uitstoot. Op deze pagina geven wij u meer informatie over alle mogelijkheden die wij bieden en hoe u een container bij ons kunt u een container huren huren waarin u uw afval kunt verzamelen.

Hoe gaan we te werk? – Container huren

Doordat LogicWaste ® samenwerkt met verschillende partners kunnen wij al onze ritten zo inplannen dat een chauffeur niet drie keer per week onnodig in dezelfde straat hoeft te rijden. Op een industrieterrein komt het namelijk nog weleens voor dat elk bedrijf door een andere organisatie zijn/haar afval laat inzamelen. Dit kan zomaar betekenen dat er op een dag tien verschillende afvalverwerkers in dezelfde straat rijden. In onze ogen is dat onnodig, daarom kiezen wij ervoor om samen met onze partners ons te richten op bepaalde gebieden waar wij ons afval ophalen. Door dit op een slimme logistieke manier te organiseren kunnen wij ervoor zorgen dat we dit op een voordelige en milieuvriendelijke manier kunnen realiseren. Op deze manier hoeven er veel minder inzamelaars in dezelfde straat te rijden.

Welke opties zijn er?:

U heeft de keuze uit verschillende containers die u kunt huren

Bij LogicWaste ® kunt u allerlei containers huren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende opties die u kunt kiezen voor het huren van de container. In de volgende alinea’s leggen wij u stap voor stap uit welke keuzes u heeft bij Logic Waste.

Wilt u een rolcontainer huren?

In eerste instantie heeft u de keuze uit twee soorten containers die u kunt huren bij LogicWaste ®: rolcontainers en afzetcontainers. Rolcontainers worden voornamelijk gehuurd door bedrijven. Als bedrijf heeft u de keuze om hier restafval in te plaatsen of papier en karton. Daarnaast heeft u de keuze bij LogicWaste ® om uw afval per week, per twee weken of per maand op te laten halen door onze chauffeurs.

Welke abonnementsvorm past bij u – Container huur?

Bij LogicWaste ® willen wij u veel gemak bieden, dus ook in de mogelijkheden die er zijn als u een container wilt gaan huren. U kunt er namelijk voor kiezen om een rolcontainer te huren of te kopen. De prijzen van rolcontainers verschillen per inhoud, deze kunt u per grote bekijken op onze website. Als u ervoor kiest om een rolcontainer bij LogicWaste ® te kopen krijgt u 5% korting op de prijs voor het ophalen van het afval. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om per maand te betalen of per jaar. Wanneer u per jaar betaalt krijgt u 10% korting op het laten inzamelen van uw afval. Op de pagina’s van onze verschillende rolcontainers kunt u alle prijzen vinden voor de verschillende rolcontainers.

Gaat u verbouwen? Huur dan een afzetcontainer!

Een container huren? Naast het huren van rolcontainers kunt er ook voor kiezen om afzetcontainers te huren. Deze containers plaatsen wij bij u op locatie, hier kunt u bijvoorbeeld puin in verzamelen als u aan het verbouwen bent. Deze containers komen wij dus in principe niet per week of per maand bij u ophalen maar eenmalig bij u afleveren en wanneer deze weer vol is bij u ophalen. Ook hier zijn wij erg flexibel in! Afzetcontainers kunt u bij LogicWaste ® huren voor verschillende types afval. Hierbij kunt u denken aan: puinafval, houtafval, groenafval, bouw- en sloopafval en dakafval.

Een container huurt u eenvoudig via LogicWaste®

Een container huren doet u erg gemakkelijk via LogicWaste ®. Vaak heeft u al binnen 5 minuten een container gehuurd. Wij proberen u altijd zo veel mogelijk bestel-  en gebruiksgemak te bieden zodat u verder geen omkijken heeft naar het ophalen en verwerken van uw afval.

 

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u uw bestelling wilt annuleren

Het kan zijn dat u een container wil gaat huren (of meerdere containers huren) en dat u toch uw bestelling wilt annuleren. Als dit het geval is raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. In eerste instantie brengen wij hier slechts €25 voor in rekening. Indien de chauffeur al met de container onderweg is brengen wij €120 in rekening, zorg er dus voor dat u dit altijd weet te voorkomen.

Onderzoek of u een vergunning nodig heeft

Veel klanten vragen zich af of het nodig is om een vergunning te hebben voor het plaatsen van een container die u gaat huren. In veel gevallen is hier geen vergunning voor nodig, toch adviseren wij u om dit altijd na te vragen bij uw gemeente. U zit er namelijk niet op te wachten dat u een boete krijgt omdat u een container heeft geplaatst op een plek waar dit niet de bedoeling is.

Probeer zelf aanwezig te zijn bij het plaatsen van een afzetcontainercontainer huren

Een container huren? Wanneer wij een afvalcontainer bij u komen plaatsen hoeft u niet per se zelf aanwezig te zijn. Toch raden wij u aan om wel zelf aanwezig te zijn. Mocht er namelijk geen plek zijn op de door u aangegeven ruimte waar wij de afvalcontainer komen plaatsen, kiest de chauffeur zelf een plek waar de container die u heeft gehuurd geplaatst zal worden. Als u er zeker van wilt zijn dat de container op de door u aangegeven plek geplaatst wordt dan adviseren wij dus om aanwezig te zijn als de container geplaatst wordt. Het is namelijk zo dat u de container niet mag verplaatsen nadat wij deze bij u hebben afgeleverd. Mocht u er toch voor kiezen om de container te verplaatsen dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij zijn hierbij wel genoodzaakt om €120 bij u in rekening te brengen.

 

 

Container huren Zuid-Holland

Een container huren in Zuid-Holland? Wij leveren overal in regio Rotterdam en omstreken. Bekijk eenvoudig en snel waar wij komen onze containers kunnen afleveren:

Barendrecht

Bergambacht

Berkel en Rodenrijs

Brielle

Capelle aan den IJssel

Dordrecht

Geervliet

Gorinchem

Gouda

Goudswaard

Heenvliet

Heinenoord

Hellevoetsluis

Hendrik-Ido-Ambacht

Hoeksche Waard

Hoogvliet

Katwijk

Krimpen aan den IJssel

Krimpenerwaard

Leiden

Lekkerkerk

Maasdam

Moerdijk

Oud-Beijerland

Ouderkerk

Papendrecht

Piershil

Poortugaal

Puttershoek

Rhoon

Ridderkerk

Rijswijk

Rotterdam

Rozenburg

‘s- Gravendeel

Schiedam

Schoonhoven

Sliedrecht

Spijkenisse

Strijen

Vlaardingen

Voorschoten

Waddinxveen

Wassenaar

Zoetermeer

Zuid- Beijerland

Zwijndrecht

 

Eenvoudig vooraf betalen via iDeal

Als u een abonnement afsluit om een rolcontainer te laten plaatsen en regelmatig te laten ledigen of wanneer u een afzetcontainer bestelt, dient u deze vooraf te betalen. Bestellingen kunt u betalen via iDeal. Wij krijgen nog weleens de vraag waarom we niet meer betalingsmogelijkheden aanbieden. Daar zijn twee heel simpele redenen voor. De eerste reden is dat contant wegens veiligheidsredenen niet mogelijk is bij LogicWaste ®. De tweede reden is dat wij er alles aan doen om de kosten voor het huren van een container zo laag mogelijk willen houden. Wanneer wij meerdere betalingsmogelijkheden aanbieden brengt dit ook extra kosten met zich mee. Daarom hebben wij ervoor gekozen om één betalingsmogelijkheid aan te bieden. Uiteraard hebben wij wel gekozen voor de meest gangbare betaalmethode.

 

Kunnen wij u nog ergens mee helpen?

Heeft u een vraag over LogicWaste ®? Bekijkt u dan eens onze FAQ-pagina, hier staan veelgestelde vragen op die wij voor u beantwoorden. Mocht uw vraag er niet tussenstaan kunt u via onze contactpagina het formulier invullen. Wij proberen dan zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden! Ook als u persoonlijk advies wilt als u een container wilt gaan huren kunt u hiervoor contact met ons opnemen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Wordt uw afval binnenkort ook milieuvriendelijk ingezameld?

Een container huren en wilt u ook dat er op een milieuvriendelijke manier afval wordt ingezameld? Kiest u er dan voor om uw afval te laten inzamelen door LogicWaste ®. Door onze slimme logistiek zorgen wij ervoor dat afval verwerkt wordt met 25% minder Co2 uitstoot.