Container huren

Wilt u een container huren? Bij LogicWaste ® hebben wij ervoor gekozen om een nieuwe kijk op het verzamelen van afval te creëren. Als we willen dat ons afval zo milieuvriendelijk mogelijk verwerkt wordt, moet dit in onze ogen ook gebeuren tijdens het verzamelen van afval. Daarom hebben wij ervoor gekozen om op zo een milieuvriendelijke manier afval op te halen met zo min mogelijk Co2 uitstoot. Op deze pagina geven wij u meer informatie over alle mogelijkheden die wij bieden en hoe u een container bij ons kunt huren waarin u uw afval kunt deponeren. Zo kunt u zowel kleine als grote containers huren bij ons.

Hoe wij te werk gaan

Doordat LogicWaste ® samenwerkt met verschillende partners kunnen wij al onze ritten zo inplannen dat een chauffeur niet drie keer per week onnodig in dezelfde straat hoeft te rijden. Op een industrieterrein komt het namelijk nog weleens voor dat elk bedrijf door een andere organisatie zijn/haar afval laat inzamelen. Dit kan zomaar betekenen dat er op een dag tien verschillende afvalverwerkers in dezelfde straat rijden. In onze ogen is dat onnodig, daarom kiezen wij ervoor om samen met onze partners ons te richten op bepaalde gebieden waar wij ons afval ophalen. Door dit op een slimme logistieke manier te organiseren kunnen wij ervoor zorgen dat we dit op een voordelige en milieuvriendelijke manier kunnen realiseren. Op deze manier hoeven er veel minder inzamelaars in dezelfde straat te rijden.

De voordelen van LogicWaste:

✅ Goedkoopste containers;

✅ Max. 8 weken huurvrij na plaatsing, daarna slechts € 5,- per week;

✅Volgende werkdag levering, tenzij anders overeengekomen;

✅ Milieuvriendelijk ophalen: Co2 uitstoot vermindering met 25%;

✅ Verschillende abonnementsvormen;

✅ Snel en eenvoudige betaling via iDeal;

✅ Geen verrassingen achteraf.

Grote container huren?

Bij LogicWaste ® kunt u allerlei formaten huren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende opties voor uw type afval. Daarom bieden we ook alle denkbare soorten varianten voor u aan. Of u nu op zoek bent naar een kleine container (3m3) of een grote container (9m3), u kunt bij ons terecht.

Verschillende abonnementsvormen

In eerste instantie heeft u de keuze uit twee soorten containers die u kunt huren bij LogicWaste ®: rolcontainers en afzetcontainers. Rolcontainers worden voornamelijk gehuurd door bedrijven om papier en karton in kwijt te kunnen. Daarnaast heeft u de keuze bij LogicWaste ® om uw afval per week, per twee weken of per maand op te laten halen door onze chauffeurs.

Bij LogicWaste® willen wij u veel gemak bieden, dus ook in de mogelijkheden die er zijn. Als u ervoor kiest om een rolcontainer bij LogicWaste® te kopen krijgt u 5% korting op de prijs voor het ophalen van het afval. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om per maand te betalen of per jaar. Wanneer u per jaar betaalt krijgt u 10% korting op het laten inzamelen van uw afval. Wilt u een kliko huren of kopen? Bekijk onze speciale pagina dan.

Grote container huren voor de verbouwing

Wilt u een grote container huren voor uw verbouwing? Deze containers plaatsen wij bij u op locatie, hier kunt u bijvoorbeeld puin in verzamelen als u aan het verbouwen bent. Deze containers komen wij dus in principe niet per week of per maand bij u ophalen maar eenmalig bij u afleveren en wanneer deze weer vol is bij u ophalen. Wilt u dat we deze een keer extra komen ledigen? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Vergunning nodig?

Veel klanten vragen zich af of het nodig is om een vergunning te hebben voor het plaatsen van een container. In veel gevallen is hier geen vergunning voor nodig, toch adviseren wij u om dit altijd na te vragen bij uw gemeente.  Op eigen terrein is het namelijk vrijwel altijd toegestaan om een afvalcontainer te plaatsen. Hiervoor heeft u dan geen vergunning nodig. Als de container op gemeentegrond wordt geplaatst adviseren we u de regels van de gemeente te controleren. U zit er namelijk niet op te wachten dat u een boete krijgt! Als u voor Rotterdam een vergunning wilt aanvragen kunt u hier klikken.

Aanwezigheid bij plaatsing containercontainer huren

Wanneer wij een container bij u komen plaatsen, hoeft u niet per se zelf aanwezig te zijn. Toch raden wij u aan om wel zelf aanwezig te zijn. Mocht er namelijk geen plek zijn op de door u aangegeven ruimte waar wij de afvalcontainer komen plaatsen, kiest de chauffeur zelf een plek. Als u er zeker van wilt zijn dat de deze op de door u aangegeven plek geplaatst wordt, dan adviseren wij dus om aanwezig te zijn bij de plaatsing. Het is namelijk zo dat u de container niet mag verplaatsen nadat wij deze bij u hebben afgeleverd. Mocht u er toch voor kiezen om deze te verplaatsen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij zijn hierbij wel genoodzaakt om €120 bij u in rekening te brengen.

Container huren in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een verhuurder van containers in Zuid-Holland? Wij leveren overal in regio Rotterdam en omstreken. Bekijk eenvoudig en snel waar wij komen:

Barendrecht Hoogvliet Rijswijk
Bergambacht Katwijk Rotterdam
Berkel en Rodenrijs Krimpen aan den IJssel Rozenburg
Brielle Krimpenerwaard ‘s- Gravendeel
Capelle aan den IJssel Leiden Schiedam
Dordrecht Lekkerkerk Schoonhoven
Enkhuizen Maasdam Sliedrecht
Geervliet Moerdijk Spijkenisse
Gorinchem Oud-Beijerland Strijen
Gouda Ouderkerk Vlaardingen
Goudswaard Papendrecht Voorschoten
Heenvliet Piershil Waddinxveen
Heinenoord Poortugaal Wassenaar
Hellevoetsluis Puttershoek Zoetermeer
Hendrik-Ido-Ambacht Rhoon Zuid- Beijerland
Hoeksche Waard Ridderkerk Zwijndrecht

Eenvoudig vooraf betalen via iDeal

Bestellingen bij ons kunt u betalen via iDeal. Wij krijgen nog weleens de vraag waarom we niet meer betalingsmogelijkheden aanbieden. Daar zijn twee heel simpele redenen voor. De eerste reden is dat contante betalingen wegens veiligheidsredenen niet mogelijk zijn bij LogicWaste ®. De tweede reden is dat wij er alles aan doen om de kosten voor het huren van een container zo laag mogelijk willen houden. Wanneer wij meerdere betalingsmogelijkheden aanbieden brengt dit ook extra kosten met zich mee. Daarom hebben wij ervoor gekozen om één betalingsmogelijkheid aan te bieden. Uiteraard hebben wij wel gekozen voor de meest gangbare betaalmethode.

Kunnen wij u nog ergens mee helpen?

Heeft u een vraag over LogicWaste ®? Bekijkt u dan eens onze FAQ-pagina, hier staan veelgestelde vragen op die wij voor u beantwoorden. Mocht uw vraag er niet tussenstaan kunt u via onze contactpagina het formulier invullen. Wij proberen dan zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden! Ook als u persoonlijk advies wilt kunt u hiervoor contact met ons opnemen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Grote of kleine container huren?

Of u nu een grote of kleine klus op het programma heeft staan, u kunt altijd rekenen op ons. Naast ons ruime assortiment zorgen we er ook voor dat uw afval op een milieuvriendelijke manier wordt opgehaald. Kiest u er dan voor om uw afval te laten inzamelen door LogicWaste®. Door onze slimme logistiek zorgen wij ervoor dat afval verwerkt wordt met 25% minder Co2 uitstoot. Wilt u een afvalbakkie huren of een bouwbak? Neem dan gerust contact met ons op.