Bouwbak

Zit u midden in een verbouwing en heeft u veel afval dat u kwijt wilt? Dan bent u bij LogicWaste aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk diverse bouwbakken, waar u al uw afval in kwijt kunt! Hierdoor kunt u zich focussen op de verbouwing en hoeft u zich geen zorgen te maken over rondslingerend afval of het vervoeren hiervan. Bouwbak huren? Wij vertellen u er graag meer over.

Waarom een bouwbak huren?

Tijdens een verbouwing krijg je te maken met veel afval. Vooral als dingen gesloopt moeten worden of als er veel in grond gegraven moet worden. Dit afval is vaak te veel om zelf af te voeren en daarnaast moet het afval ook gescheiden worden. Hiervoor is een bouwbak ideaal! Hierin gaat het daarvoor bestemde afval en zo hoef je het afval zelf niet meer te vervoeren. Doordat het afval gescheiden wordt, kan dit ook makkelijk worden gerecycled. Het is dus niet alleen makkelijk, maar ook nog eens een milieubewuste keuze. Een bouwbak is eigenlijk een ander woord voor een afvalcontainer, bouwcontainer, vuilcontainer et cetera. Een bouwbak is meestal zo groot als een parkeerplaats en kun je dus bij de verbouwing makkelijk voor de deur zetten. Houd er wel rekening mee dat je bij het laten plaatsen of ophalen van de container meer ruimte nodig hebt. Daarom raden wij aan om ongeveer twee parkeerplaatsen te reserveren voor het huren van een bouwbak.

Bouwbak van LogicWaste

Bij LogicWaste vindt u een groot aanbod aan bouwbakken, voor diverse soorten afval en in allerlei maten. De grootte van de bouwbak is afhankelijk van de hoeveelheid afval dat u kwijt wilt. Daarom is het goed om van te voren een inschatting te maken over welke grootte bouwbak u nodig heeft. Op onze website vindt u ons volledige aanbod, met bij elke bouwbak een uitgebreide beschrijving van de afmetingen en de toegestane afvalstoffen per bak. Iedere afvalbak is namelijk geschikt voor een ander soort afval, waardoor wij deze op een verantwoordelijke manier kunnen verwerken. Bij een verbouwing komen al de nodige kosten kijken, dan is het ook logisch dat u niet te veel wilt betalen voor het afvoeren van het afval.

Bouwbak kosten

De kosten voor het huren van een bouwbak kunnen verschillen per aanbieder. Bij LogicWaste kunt u een bouwbak goedkoop huren, waardoor de kosten voor het afval in ieder geval zo minimaal mogelijk blijven. Onze bouwbakken zijn al verkrijgbaar vanaf €135. De kosten van de bouwbakken kunnen oplopen naarmate de container groter wordt. Hiernaast laten wij de bouwbak leveren door een partner die op dat moment in uw buurt actief is. Zo hoeft er niet onnodig gereden te worden én is dit beter voor het milieu. Als u een bouwbak besteld, wordt deze doorgaans de volgende werkdag geleverd op een door u aangegeven locatie. De bouwbak die u huurt mag zo’n 8 weken blijven staan. Als u de bouwbak langer wilt laten staan, komt er een toeslag van €5 per week bij.

Een bouwbak huren

Wij hebben verschillende soorten bouwbakken voor de volgende soorten afval:

Per verschillende soort afval hanteren wij andere prijzen. Deze prijzen kunt u overzichtelijk vinden als u de gewenste afvalbakkie bekijkt op onze website. Alle prijzen die wij communiceren op onze website zijn all-in. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan door onverwachte kosten.

Vragen? Neem contact met ons op!

Als het goed is bent u nu op de hoogte van de mogelijkheden voor een bouwbak huren. Heeft u vragen over een bouwbak of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken mee met uw situatie en helpen u zo goed mogelijk verder. U kunt ons bereiken door even te bellen of een e-mail te sturen. Ook hebben wij op de website een contactformulier. Heeft u al gekeken wij de FAQ? Wellicht staat uw vraag hier al tussen en wordt deze beantwoord. Ook voor overige vragen of opmerkingen kunt u bij ons terecht.