Afvalbakkie huren

Bij een verbouwing of renovatie komt veel kijken. Zo moeten de benodigde materialen en gereedschappen worden ingeslagen en zal het nodige gesloopt moeten worden. Hierbij kan veel puin en afval vrijkomen. Maar waar laat u dit afval? Tijdens het klussen ligt het alleen maar in de weg en u wilt er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Het afval past vaak niet in een normale kliko en zelf het afval wegbrengen is ook geen optie. Een afvalbakkie is daarom de ideale oplossing! Bij LogicWaste kunt u terecht voor het huren van een afvalbakkie. Wilt u een afvalbakkie huren? Lees snel verder!

De voordelen van een afvalbakkie huren

Een afvalbakkie is een andere benaming voor een afvalcontainer. Deze zijn vaak te zien op plekken waar een verbouwing aan de gang is. Het huren van een afvalbakkie biedt namelijk meerdere voordelen. Het enige wat u moet doen is het afval in de afvalbak gooien en wij verzorgen de rest! Met een afvalbakkie blijft de werkplaats veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken over puin dat overal rond slingert. Hierdoor kunt u zich focussen op de verbouwing zelf. U hoeft dus geen aanhanger te regelen of een busje, maar u kunt heel gemakkelijk een afvalbakkie goedkoop huren via onze site. Hier heeft u de hele klusperiode profijt van.

Afvalbakkie laten ledigen

Als het afvalbakkie vol zit, kunt u deze door ons weer laten legen. Hierdoor bespaart u ook tijd met de verbouwing, aangezien u zelf óf de bouwvakkers niet heen en weer hoeven te rijden naar de stortplaats. Met een afvalbakkie naast de duur is de klus dus eerder geklaard! Hiernaast zitten er vaak kosten verbonden aan het storten van afval bij een gemeente stortplaats, deze kosten bespaart u weer bij het huren van een afvalbakkie.

Afvalbakkie huren bij LogicWaste

Voor het huren van een goedkoop afvalbakkie bent u bij LogicWaste aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod aan afvalbakkies, in diverse maten. Zo zit er ongetwijfeld voor uw verbouwing een juiste container bij. Het formaat van het afvalbakkie is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid afval dat vrijkomt bij de verbouwing. Het is dus goed om van te voren een inschatting te maken van het formaat dat u nodig denkt te hebben. Op onze website kunt u zien welke containers wij leveren. Iedere afvalbak is weer geschikt voor ander soort afval, zodat wij deze op een verantwoordelijke manier kunnen verwerken.

Prijzen van een afvalbakkie

Onze afzetcontainers zijn al verkrijgbaar vanaf €135 en kunnen oplopen naarmate de container groter wordt. Bij iedere container vindt u ook een uitgebreide beschrijving van de afmetingen en de toegestane afvalstoffen per bak. Na plaatsing van de container mag deze 8 weken blijven staan. Wilt u het afvalbakkie langer laten staan? Ook dit is mogelijk! Dan komt er een kleine toeslag van €5 per week bij. Onze afvalbakkies kunt u heel snel én veilig betalen via iDeal. Doorgaans worden de afvalbakkies de volgende werkdag geleverd, tenzij u iets anders aangeeft. Bij het bestellen van de container kunt u een gewenste bezorglocatie opgeven. Zolang deze locatie het toelaat, wordt het afvalbakkie op de aangegeven locatie bezorgd.

Een afvalbakkie huren

Wij hebben verschillende soorten afvalbakkies voor de volgende soorten afval:

Per verschillende soort afval hanteren wij andere prijzen. Deze prijzen kunt u overzichtelijk vinden als u de gewenste afvalbakkie bekijkt op onze website. Alle prijzen die wij communiceren op onze website zijn all-in. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan door onverwachte kosten.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over een afvalbakkie huren of wilt u graag advies over het kiezen van de juiste afvalbak? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag zo goed mogelijk verder. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ook voor overige vragen of opmerkingen kijkt onze klantenservice graag met u mee. Heeft u al gekeken bij de FAQ? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hier al tussen.