Container houtafval

Ben je op zoek naar een container voor houtafval? Dan bieden we bij LogicWaste® je de mogelijkheid aan om eenvoudig en snel een afzetcontainer waar je houtafval in kunt plaatsen te bestellen. Daarbij zorgen we er ook voor dat dit op een manier gebeurt die goed is voor het milieu. Wilt u weten wat de voordelen zijn van het bestellen van een container houtafval bij LogicWaste®? Op deze pagina geven we u alle informatie over de mogelijkheden die er zijn bij LogicWaste®.

Diverse houtsoorten voor verschillende afvalcontainers

Wanneer u een container houtafval bestelt bij LogicWaste® kunt u twee soorten afval in de container plaatsen: gesorteerd houtafval A en gesorteerd houtafval B. In een container die geschikt is voor Gesorteerd houtafval A kunt onbehandeld massief hout plaatsen. In een container die geschikt is voor gesorteerd houtafval B kunt u alle soorten hout plaatsen behalve geïmpregneerd hout. Weet u niet of uw houtafval voldoet aan de eisen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag om ervoor te zorgen dat u de juiste container huurt.

Welke maat container houtafval huurt u bij LogicWaste®?

U kunt bij LogicWaste® een container houtafval huren in verschillende maten. Dit varieert van 3m3, 6m3 en 10m3. Wij adviseren u altijd om te voorkomen dat u een te kleine container huurt. Het zou zonde zijn wanneer u een te kleine container huurt en deze (te) snel vol is. Uiteraard geven wij u graag advies over wat de juiste maat is van uw container.

Milieuvriendelijk afval inzamelen

LogicWaste® kiest ervoor om alle werkzaamheden op een milieuvriendelijke manier uit te voeren. Dit begint al bij het inzamelen van het afval. Een bekend straatbeeld is dat er meerdere afvalinzamelaars rijden. Bij LogicWaste® vinden we dit zonde van de Co2 die hierbij vrijkomt. Daarom hebben wij samen met partners leveringsgebieden aan elkaar onderverdeeld. Hierdoor voorkomen we dat afvalinzamelaars in dezelfde straat te rijden. Doordat we dit doen kunnen we de Co2 uitstoot tijdens onze werkzaamheden met 25% verminderen. Door dit te doen dragen wij een steentje bij aan een beter milieu.

Een rolcontainer huren bij LogicWaste®

Naast de mogelijkheid om bij LogicWaste® een container houtafval te huren, kunt u ook een rolcontainer huren. Hier kunt u restafval en papier in plaatsen. LogicWaste® kan vervolgens één keer per week of één keer per twee weken de container komen ledigen. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende maten voor een rolcontainer. Wilt u direct een container bestellen? Bekijk dan deze pagina. Hier vindt u de verschillende opties.

Bestel nu een container houtafval!

Wilt u een container houtafval bestellen? Doe dit dan in onze webshop. U profiteert bij LogicWaste® van de laagste prijs. Daarnaast wordt de container de volgende werkdag bij u geleverd. De container houtafval kunt u vervolgens 8 weken huurvrij laten staan. Wilt u de container langer dan 8 weken huren? Dan betaalt u hier slechts €5 per week extra voor. Bekijk daarom snel ons aanbod en kies de container die past bij uw afval.